2777
2789
عنوان

چی بگم ک بتونم از این زندگی بازم بیام بیرون😫

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 26 پست
همینه دیگه...منم جدا شدم...ولی تصمیم قطعی بگیر...اگه موندنی بوود  نمیرفتی...اونقد دلیل واسه رفت ...

اصلن نمیدونم چیشد ی لحظه ب خودم اومدم دیدم برگشتم.. تو ی شب تصمیم ب برگشت گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلن نمیدونم چیشد ی لحظه ب خودم اومدم دیدم برگشتم.. تو ی شب تصمیم ب برگشت گرفتم

پیش میاد....بهتره رو کاغذ بنویسی و نگه داری...که هر وقت خواستی بری و یا دلت خواست برگردی ...بهش نگا کنی و تو تصمیمت استوار باشی...

کاربر قدیمیم
رابطع دخترت با پدرش چطوره؟ نظر دخترت در مورد ادامه زندگي ات چيه؟راضي هست كه برگشتي؟

وقتی من خوب رفتار کنم‌با دخترم خکب رفتار میکنه اما من خوب نباشم‌رفتارش نسبت ب دخترمم عوض میشه

دخترم راضی ب طلاق بود چون از بحثو وعوا خسته شده بود

پیش میاد....بهتره رو کاغذ بنویسی و نگه داری...که هر وقت خواستی بری و یا دلت خواست برگردی ...بهش نگا ...

واقعا الان ک فکر میکنم میبینم‌ اشتباه بود برگشتنم 

برای شوهرمم شاید بهتر بود حداقل با یکی ازدواج میکرد ک حس داشته باشه بهش

واقعا الان ک فکر میکنم میبینم‌ اشتباه بود برگشتنم  برای شوهرمم شاید بهتر بود حداقل با یکی ازدو ...

عب نداره....اینجووری در نظر بگیر که مثلا یه فرصت دیگه به خودت و شوهرت  دادی ...حالا محکم تصمییم بگیر ...

کاربر قدیمیم
اره ی دختر ۱۵ ساله

حتما سعی کن بخاطر دخترت هم شده زندگیتو درست کنی عزیزم تقریبا مردا اکثر همین هستن شما سعی کن محبت کنی فراموش کن گاهی گذشت خیلی بهتر هست از شروع جدید با کسی دیگه ، چون زندگی مثل هندونه سربسته هس، بخاطر دخترت تلاش کن ببخش تا آرامش داشته باشی 

وقتی من خوب رفتار کنم‌با دخترم خکب رفتار میکنه اما من خوب نباشم‌رفتارش نسبت ب دخترمم عوض میشه دخترم ...

حتما از مشاوره با تجربه کمک بگیر همه مشاوره خوب نیستن به مشاور بگو کمکم کن تا دوباره شروع کنم کلا سعی کن فضای خونه آروم نگه داری بخاطر دختر گناه داره بزاری نوجوانی کنه مثلا حالا طلاق بگیری بعدش بنظرت خوش بختی عزیزم 

شرط بزار با شوهرت دعوا ممنوعه کلا بگو برگشتم تا آرامش داشته باشه دخترم

شیما جان عزیزم؟؟؟؟؟؟حس میکنم وسواس فکری گرفتی😐😐😐

نمیدونم بخدااا فقط میدونم کلافم اروم ندارم

ابنجارو دوس ندارمو خوشحال نیستم اصلن

وقتی فکر میکنم ک بخام تا اخر اینطور زندگی داشته باشم ک خوشحال نباشم داغون میشم

نمیدونم بخدااا فقط میدونم کلافم اروم ندارم ابنجارو دوس ندارمو خوشحال نیستم اصلن وقتی فکر میکنم ک ب ...

⁦☹️⁩چی بگم والا،اتفاقا من برعکس فک میکنم میگم ایکاش یه معجزه میشد وبرمیگشتم خونه خودم،نمیدونم چه مرگمه،اینجا حتی بهم توهم نمیگن،اما بازهم دوس دارم خونه خودم باشم

همیشه کم طاقت بودم،وقتی هم که خونه خودم بودم،دائم به طلاق فکر میکردم،اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم

صدالبته که دست من هم نیست،شوهرم منتظریه اشتباه که من شکایتم رو پس بگیرم که اموالش رو منتقل کنه،ازوقتی هم گفتم تمکین نمیکنم دیگه اصلا پیام نمیده،حتما می‌ره درخواست ازدواج مجدد هم میده!😩اعصابم خورده

حالا خانوادم عین خیالشونم نیست،میگن خوب حکم ازدواج هم بگیره،کی میاد زنش بشه؟!من کلا نمیخوام،خیلی سردرگمم،خیلی دلهره دارم

دلم یه خیال راحت میخواد که حالا حالا بعیده،برام دعاکن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
⁦☹️⁩چی بگم والا،اتفاقا من برعکس فک میکنم میگم ایکاش یه معجزه میشد وبرمیگشتم خونه خودم،نمیدونم چه مرگ ...

عزیرم منم همینم دگ.. خونه ی مادرم میگم سخته میام اینجا اینجا میام بی قرارم میگم‌نمیتونم بمونم

حکم ازدواج مجدد سعی کن نزاری بگیره چون وگرنه دگ کار براش داحت میشه.. اگ متاهل باشه تز حقوقش زباد کم نمیکنن برای مهریه و بدای مهریه سخت نمیگیرن چون باید خرج  ی زندگی دیگ رو بده و میتونه طلاقتم نده و بلاتکلیف بزارتت..

بدات دعا میکنم همشب فکرتم عزیزم.. 

ان شالله خدا پشتو پناهت باشه عزیز دلم😘