2777
2789
چه خوب پس شانست زیاده😍😍خوش به حالت. شوهرتم دارو بخوره تقویت میشه. نگران نباش.

ولی بازم امپول و دارو داده امروز دوتا طزریق کردم میگه میخام درصد فعالیتت بالاتربشعععع

خواستن شجاعت میخواد داشتن لیاقت👌❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم عزیزم. منم این ماه دیگه خونه و زندگی رو ول کرده بودم و افسرده شده بودم. واقعا انتظار خی ...

گلم این ماه دارو مصرف کردی ؟ ببخشید میپرسم آخه منم تنبلی خفیف دارم

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
آره حتما میرم دکتر ممنون از راهنماییت ولی سیاهدانه که هورمون مردانه داره برا خانما خوب نیست

ولی من از خوردنش جواب گرفتم اونم بعد اینکه سقط داشتم دقیقا ماه بعدش باردار شدم از خيليا هم شنیدم جواب گرفتن حالا دوست داشتی يه بار امتحان کن 

گلم این ماه دارو مصرف کردی ؟ ببخشید میپرسم آخه منم تنبلی خفیف دارم

نه خواهش میکنم، بله کلی دارو مصرف کردم.

لتروزول و متفورمین و سینال اف و آمپول hcg

فر گیس یعنی گیس فر  
نه خواهش میکنم، بله کلی دارو مصرف کردم. لتروزول و متفورمین و سینال اف و آمپول hcg

ماه چندم اقدامین و تنبلیتون شدید بود یا خفیف 

منم این ما از سیزده سیکلم متفورمین روزی دو تا میخورم شب و صبح ماه اولیه ک دارو میخورم بدون دارو روز سیزده سیکل دو تا تخمک۱۱ و نیم و۱۴ داشتم ک میگن کوچیکه 🙁

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
ماه چندم اقدامین و تنبلیتون شدید بود یا خفیف  منم این ما از سیزده سیکلم متفورمین روزی دو تا می ...

يه بارم به من گفت پونزده تخمکم یکی هم بیشتر نبود منم ديگه اون ماه جلوگیری نکردم چون گفت باردار نمیشی ولی شدم وبعد یازده هفته سقط شد هي ميگفت پوچه ولی من باور نمیکردم آخرشم سقط شد