2777
2789

مهمونی بودیم ی پسر بچه هی داشت از سر کولم میرفت بالا میخواست دستمو گاز بگیره گفتم عه برو اونور دیگ 

مامانش شنید اومد گفت چی شده کی به عرفان چیزی گفت

با قیافه اینطوری 🤨 

یا خواهر برادرام بچه هاشونو میزارن خونمون حتی عصاب ایناهم ندارم ی سره خوراکی میخوان پارک شهربازی بچه بشین کارتون ببین 

ماام بچه بودیم اینا هم بچه آن 

بچه های دهه جدید  و دهه 90قابل تحمل نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا رفیقم میگه بچه های ابجیم میان خونمون تموم زندگی رو داغون میکنن تا چیزی میگیم ابجیم قهر میکنه 

میگه این سری ک اومدن بودن هی از سرو کولم بالا میرفتن هی بازی میکردم باهاشون هیچکی نمیگفتم بروز میخواستن گازم بگیرن میگه یهو ی گازی گرفت ک گوشت از تنم برگشت و جیغ کشیدم خواهرم قهر کرد ک بچم ترسید 🥴🥴🥴

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

واقعا رفیقم میگه بچه های ابجیم میان خونمون تموم زندگی رو داغون میکنن تا چیزی میگیم ابجیم قهر میکنه م ...

نمیدونم چرا اینطوری شدن خب لابد بچت غیر قابل تحمله ی چیزی هم بهشون میگی قهر میکنن 

نمیدونم چرا اینطوری شدن خب لابد بچت غیر قابل تحمله ی چیزی هم بهشون میگی قهر میکنن

واقعا عزیزم بچها اکثر دارن لوس بار میان و تربیت صفر 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه های دهه نودی باادب و خوبم دیدم 

تو دهه های  قبل هم بچه های بد و بی تربیت با خونواده های بیخیال دیدم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نگو بچه های دهه جدید  و دهه 90قابل تحمل نیستن

بگو بچه های بی ادب

ب جای تذکر ب بچه ب پدر و مادرش تدکر بده شاید ی کم خجالت کشیدن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.