2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد 2 ماهه

370 بازدید | 11 پست

سلام خانوما پسرم 2 ماهشه 5 روزه دفع نداشته شیر خودمم میخوره ایا واجبه ببرم دکتر 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خونه روغن زیتون داری یکم مقعدشو چرب کن تا تحریک شه پی پی کنه،اکه نکرد ببرش دکتر میگن تا ۶ یا ۷ روز عادیه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
5 روز خیلیه زودتر ببرش

چرا بعضیا میگن تا دوهفته طبیعه

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️
پسر منم وقتی کوچیک بود چند باری اینجوری شد .گلم من یه روش بلدم بعد ۵ دیقه بچه مدفوع میکنه.ولی باید ب ...

میشه بگی عزیزم 

اگه خونه روغن زیتون داری یکم مقعدشو چرب کن تا تحریک شه پی پی کنه،اکه نکرد ببرش دکتر میگن تا ۶ یا ۷ ر ...

باشه عزیزم 

تا هفت روز اشکالی نداره...چون شیر مادر میخوره

ممنونم عزیزم 

میشه بگی عزیزم 

یه صابون بچه بگیر .بعد با چاقو برشش بزن به شکل هویچ یه طوری که بشه آروم آروم یه کوچولو ازشو طوری که بچه اذیت نشه اصصصصللللااااا بفرستی مقعدش .خیلی خیلی باید با احتیاط انجام بشه .بعد که یکم رفت داخل درش بیار آروم بعد ۱۰ ثانیه بچه مدفوع میکنه .اینو یه خانم مسن بهم گفت وقتی پسرم کوچیک بود وسریع هم جواب میگیری .بازم میگم با احتیاط وفوق العاده آروم انجامش بده