2777
2789
سلام  من  فردا موعدم هست  جمعه گذشته یعنی روز ۲۶ پریود .بی بی چکم کمرنگ اما کاملا& ...

عزیزم میشه شما از داروهایی که مصرف کردید و شرایط اقدامتون برامون بگین که علائم بارداریتون که کمکی بشه برای هممون..

عزیزم میشه شما از داروهایی که مصرف کردید و شرایط اقدامتون برامون بگین که علائم بارداریتون که کمکی بش ...

سلام عزیزم 

من هیچ دارویی مصرف نکردم 

عسل و سیاه دانه چند روزی خوردم البته 

پریودام ۲۸ روزه بود. یعنی روز ۲۹ پریود میشدم. اینو توضیح دادم چون خیلی ها اشتباه می‌کنند. طبق تقویم تخمک گذاری روز ۱۵ بود. 

من دردش رو کاملا متوجه میشم. 

از بعد از تخمک گذاری ، حدود سه روز دل درد داشتم .

بعد آروم شد کمی 

بعد از یک هفته کمر درد و تیر کشیدن تخمدان داشتم ..و هم تیر کشیدن سینه و سنگینی 

روز ۲۵ دوره یعنی ده روز بعد از تخمک گذاری 

اسهال و دل‌پیچه گرفتم و بعدش یک لک کوچک صورتی دیدم .که لقاح بود. 

و بعدش حالت تهوع بهم دست داد. 

روز۲۶ دوره ام بیبی چک واضح مثبت شد 

حالت تهوع دو سه روز شدید ادامه داشت و تا موقع پریودم دردها و علائم تقریبا برطرف شد . ولی دیگه مطمئن بودم باردارم. 

امیدوارم به دردتون بخوره و به زودی قسمت شما 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه شما از داروهایی که مصرف کردید و شرایط اقدامتون برامون بگین که علائم بارداریتون که کمکی بش ...

روز ۱۱, ۱۵ و ۱۸ اقدام داشتم . که فکر کنم همون ۱۵ مهم بود فقط

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
سلام عزیزم منفی بود. پریود شدم😔 شما چی؟

سلام عزیزدلم ناامید نباش خدا خیلی بزرگه..خودش به وقتش قسمتت میکنه

راستش من بی بی زدم به نظرم مثبت اومد

امروز صبح رفتم آزمایش دادم تا عصری برم جواب بگیرم..دعا کنید برام ک جواب آزمایشم هم مثبت باشه..

سلام عزیزدلم ناامید نباش خدا خیلی بزرگه..خودش به وقتش قسمتت میکنه راستش من بی بی زدم به نظرم مثبت ا ...

چیوبود جواب ازمایش

من ۵روز تاخیر دادم‌هم بی بی چک منفی هم ازمایش دادم منفی

ولی هنو امید دارم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
سلام عزیزم آره خدارو هزار مرتبه شکر مثبت شد.

خداروشکر عزیزم برای منم دعا کن

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم