شماره ای نیست گروه میزنیم لینک میدیم بیان دیگ شماره نمیخاد ک باز هر جور راحتید عشقم💚
اگ گروه زدن من و تگ کن عزیز
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
سلام به همگی..دوستای گلم کسی این ماه نتیجه نگرفته که خبرشو بگه و ما خوشحال بشیم؟
سلام
من
فردا موعدم هست
جمعه گذشته یعنی روز ۲۶ پریود .بی بی چکم کمرنگ اما کاملا مثبت شد .
پریود آخرم یکم آذر.
ان شالله بقیه هم بیاین خبر بدین از بی بی چک های مثبت
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
سلام من فردا موعدم هست جمعه گذشته یعنی روز ۲۶ پریود .بی بی چکم کمرنگ اما کاملا& ...
عزززیزززم..مبااارکه..ایشالله که بسلامتی این 9ماه رو بگذرونی عزیزم..مامان مهربون برای ما هم دعا کن..من 5 آذر پریود آخرم بود..دعا کن این چند روز هم بگذره و برای منم مثبت بشه
عزززیزززم..مبااارکه..ایشالله که بسلامتی این 9ماه رو بگذرونی عزیزم..مامان مهربون برای ما هم دعا کن..م ...
سلامت باشی
ممنونم از محبت شما
از صمیم قلب براتون دعا میکنم که ان شالله به زودی بی بی چک شما هم مثبت بشه .
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
مرسی عزیزم..ایشالله با دعای شما مامان مهربون همینطور بشه
اگه دوست داری و اعتقاد داری
نذر کن یک بچه یتیم به سرپرستی بگیری،
ماهی صد تا دویست هم بدی کافیه( از طریق کمیته امداد ولی خودت به حساب بچه میریزی)
خیلی زود حاجت میده و باردار میشی