2777
2789
عنوان

تولد خواهر شوهر .......!

228 بازدید | 13 پست

بچه هامن خواهرشوهر دوقلو و مجرد دارم یک هفته دیگه تولدشونه به نظرتون چی براشون بگیرم(چون دوتاست چیز گرون نمیتونم خیلی قسط داریم)...

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورنگ مختلف شال بگیر

یک بار گرفتم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

من خودم اگر بخوام کادو بدم معمولا کارت بانکی تا حد توانم میگیرم چون پول حتی کم ارزشش بیشتر از هدیه ایِ ک طرف دوست نداشته باشه، ولی پول نخواستی بدی ادکلن، عینک آفتابی، روسری

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

دوتا شومیز 

دستبند هم قشنگه 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
 من خودم اگر بخوام کادو بدم معمولا کارت بانکی تا حد توانم میگیرم چون پول حتی کم ارزشش بیشتر از ...

اره خوب بود دستت درد نکنه

عزیزی عروسِ مهربون، تکثیر بشی الهی❤😘

دورت بگردم عزیزمییی