2777
2789
عنوان

لعنت به دهنی که بی موقع باز شه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش ی کادو بخر از دلش دربیاری ب مادرشوهرتم بگو ببخشیدو اینا حالا مشکلش چیه؟

از نظر جسمی یکم لمسه بدنش اما ذهنی کاملا سالمه منم منظورم اوتیسم بود بخدا

بگو باورکن اصلا منظورم اون نبود و بعد ک فک کردم گفتم نکنه شما فک کنید من بامنظور صحبت کردم منظوری ند ...

مرسی از راهنماییت عزیزم انقدر حرفم زشت و بد بود دیشب حتی روی عذر خواهی نداشتم،الانم ندارم 

واقعا لعنت به دهانی که بد موقع باز بشه 

با شوهرت حرف بزن و کامل توضیح بده و ازش بپرس چیکار کنی که مادرش ببخشتت 

واقعا بدترین درد اینه که کسی خواسته یا نخواسته مشکلت رو به روت بیاره چنان دلت میشکنه که دیگه نمیتونی روی پایی خودت وایسی

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
مرسی از راهنماییت عزیزم انقدر حرفم زشت و بد بود دیشب حتی روی عذر خواهی نداشتم،الانم ندارم 

قربونت برم تو ک واقعا منظوری نداشتی فقط حتما به مادرشوهرت بگو ک فکر کردم بعد گفتم نکنه شما فکر بدی کنید ک ی وقت فک نکنه بچش و مشکل دار داری خطاب میکنی

واقعا لعنت به دهانی که بد موقع باز بشه  با شوهرت حرف بزن و کامل توضیح بده و ازش بپرس چیکار کنی ...

گفتم دیشب بعد گفت نه مامانم اونجوری نیست می‌فهمه تو منظورت اوتیسم بود توام آخرش حرفتو اصلاح کردی گفتی بچه اوتیسم نده ،اما دلم خیلی حالش بده 

قربونت برم تو ک واقعا منظوری نداشتی فقط حتما به مادرشوهرت بگو ک فکر کردم بعد گفتم نکنه شما فکر بدی ک ...

خدا نکنه عزیزم ایشالله ببخشتم دعا کنین برام خیلی حالم بده همیشه خیلی سعی میکردم حرفی نزنم یا رفتاری نکنم که فکر کنه دارم به بچش به چشم به بچه مشکل دار نگاه میکنم

خدا نکنه عزیزم ایشالله ببخشتم دعا کنین برام خیلی حالم بده همیشه خیلی سعی میکردم حرفی نزنم یا رفتاری ...

دعامیکنم خودتو خیلی اذیت نکن حتما براش توضیح بده اونم عروسشو میشناسه خب متوجه میشه ک با منظور نگفتی

گفتم دیشب بعد گفت نه مامانم اونجوری نیست می‌فهمه تو منظورت اوتیسم بود توام آخرش حرفتو اصلاح کردی گفت ...

خدا رو شکر مامانش فهمیده هست 

خانواده شوهر منم هی درباره باردار نشدن من تیکه میندازن خدا میدونه چه حالیم باز خوبه تو از حرف خودت پشیمونی اینا نه

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
خدا رو شکر مامانش فهمیده هست  خانواده شوهر منم هی درباره باردار نشدن من تیکه میندازن خدا میدون ...

عزیزم هیچ‌ اشکالی نداره باردار نمیشی من مطمئنم اینا همش قسمته من سه تا از دختر خاله هام نمیتونستن باردار شن اما همشون الان بچه دارن یکیشو‌ن دقیقا بعد ۱۲ سال الان حامله است ،برات دعا میکنم توام پیگیر دکتر باش اما اصلا نگران نباش

عزیزم هیچ‌ اشکالی نداره باردار نمیشی من مطمئنم اینا همش قسمته من سه تا از دختر خاله هام نمیتونستن با ...

نمیشه نگران نبود من واقعا افسردگی گرفتم برام دعا کن منم مادر بشم

الهی بگردم آروم باش اصلا ناراحت نباش تو هر اتفاقی یه حکمت بزرگی هست 

ان شاءالله خیر باشه و منم مادر بشم