2777
2789
عنوان

شما اگر وضع مالی خوبی داشتیدبااین شرایط بچه دار میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 155 پست
چرا ؟ 😂چجوری به چی فکر میکردی گریه ات میگرفت؟

اصلا ب چیزی فک نمیکردم😂

یهو وسط آهنگ گریم میگرفت

بعد ۱ ساعت ب قول شوهرم بر میگشتم ب تنظیمات کارخانه😂  انقد سرخوش و شااااد بودم اصلا رو پا بند نبودم هی میگفتم میخندیدم با بچهام بازی میکردم

خودم کلا آدم پر جنب و جوشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا افسرده باشی؟ منم خدا خواسته سومی رو باردارم ولی واقعا از داشتنش خوشحالم تنها چیزی که اذیتم میکنه ...

اگه خودت راضی هستی اصلا به بقیه فکر نکن برات مهم نباشه مگه میخوان سختی های بچت رو تحمل کنن 

عزیزم دوتای قبلی سزارین بودی؟ 

بچه. هات چند سالشونه 

خودت چند سالته

من وضع مالیم خوبه اما حوصله ندارم همسرم هم خیلی اصرار کرد دید فایده نداره دیگه بیخیال شده

من خودم اصلا علاقه ای به بچه نداشتم ولی به خاطر شوهر بچه اوردم.  ولی بعدش دیدم چقدر همه چیز تغییر می کنه. 

انگار اون مادر خفته درون وجودت بیدار و تازه می فهمی این مادر چه موجود قدرتمندی هست به عنوان یه مادر رفتارهایی از خودت می بینی که قبلا اصلا همچین کارهایی نمی کردی 

و شوهر من بعد دو تا بچه چنان در نقش بابا فرو رفته که تعجب می کنم چقدر پدر بودن بهش میاد 

شوهر من همیشه عادت داشت بعد کار اول می رفت خونه مادرش یه چایی می خورد بعد می امد با اینکه انقدر ادعای عاشقی داشت .  الان اول همه میاد خونه تا بچه هاش ببینه 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

طبق اکثر نظرها فقط وضع مالی نیست.اینده اون بچه همه چیزش ب شما برمیگرده.ک یکیش مالی هست.ایا تضمینی هس ...

اینا همه بر میگرده به تربیت و نگرش خانواده .بله وقتی خود پدر و مادر همچین تصوری دارند قطعا بچه هم اینجوری بار میاد.

میدونی من دوتا بچه هامو با دارو باردار شدم سخت باردار میشدم الان هم 7سال بیشتر بود پیشگیری طبیعی میک ...

انشالله سالم باشه بخدا شک نکن خیلی هم عالیه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
میدونی من دوتا بچه هامو با دارو باردار شدم سخت باردار میشدم الان هم 7سال بیشتر بود پیشگیری طبیعی میک ...

منم تنبلی تخمدان داشتم اصلا فکرشو نمیکردم باردار بشم وقتی بی بی چک زدم دهنم از تعجب باز مونده بود چون بدون دارو پریود نمیشدم ولی باردار شدم! خواست خدا بود که هدیه به این قشنگی بهم بده الانم روی چشمامه مثل همون دو تا بچه دیگم

تو هم سعی کن با خودت و نی نی کنار بیای به هرحال لطف خدا بوده

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خودم اصلا علاقه ای به بچه نداشتم ولی به خاطر شوهر بچه اوردم. ولی بعدش دیدم چقدر همه چیز تغییر می ...

تازه هنوز جا داره تا بفهمیم بچه چه خیر برکتی میاره تو زندگی.

چند وقت پیش خونه دوستم بودم بچه همسایشون خونشون بود می گفت این بچه چقدر برای زندگیشون برکت داشته باباش معتاد بوده با اومدن بچه ترک کرده چسبیده به زندگی.

اگه خودت راضی هستی اصلا به بقیه فکر نکن برات مهم نباشه مگه میخوان سختی های بچت رو تحمل کنن عزیزم دوت ...

من ۳۲ سالمه. اولی کلاس چهارمه دومی هم ۴ سالشه

سزارین بودم

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40