2777
2789
یکیشو خالی کردم تو شمال مستاجر ر ید توش یکیش هم با سکه ۴۲ تومنی فروختم خریدم نمیدونستم که خوشحال ف ...

ای وای؛ 🥹من اگر بفروشم طلا میخرم اما میگم تازه گرفتم بزاره بگذره ازش ؛ جاش خوبه موقیعت خوبی داره همین الان سیصد بشتر از قیمت ک خودم خریدم مشتری داره اما متاسفانه پارکینک نداره؛ 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
چرا ماشین نخریدی پس

ماشین خوب نمیشه با پنصد گرفت ک

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای؛ 🥹من اگر بفروشم طلا میخرم اما میگم تازه گرفتم بزاره بگذره ازش ؛ جاش خوبه موقیعت خوبی داره هم ...

خب خوبه که  والا برا ما که خونه سودی نداشت  اونوقت ماشین قدیمی دارم  چندتا سکه اونم رو ۴۰ تومن جمع کردم  دیگه مثله سگ میترسم دست بزنم بفروشم یه ماشین خوب بخرم میترسم سکه بره رو عرش  والا بخدا  

خب خوبه که والا برا ما که خونه سودی نداشت اونوقت ماشین قدیمی دارم چندتا سکه اونم رو ۴۰ تومن جمع ک ...

منم الان پنصد دستم اومده میترسم طلا بخرم ! میگم یهو شاید اومد پایین

خب خوبه که والا برا ما که خونه سودی نداشت اونوقت ماشین قدیمی دارم چندتا سکه اونم رو ۴۰ تومن جمع ک ...

اینجوری بخوای فکر کنی ادم تا اخر عمرش فقط طلا جمع می کنه بدون هیچ لذت و استفاده ای!!!!!!

خب طلا برا همینه جمع کنی بعد خونه و ماشین و سفر دلخواه و... باهدش انجام بدی . بعدا قیمتش بالاتر هم بره چه اهمیتی داره؟! 

اینجوری بخوای فکر کنی ادم تا اخر عمرش فقط طلا جمع می کنه بدون هیچ لذت و استفاده ای!!!!!!خب طلا برا ه ...

خب قبول دارم چیزی که بدرد بخوره خوبه  ولی آپارتمان که خریدم نه تنها بالاتر نرفت  دوسال دعوا و دادگاه سر خراب کردن پکیج و دردسر بنگاه و املاک و اجاره و ثبت و کوفت زهرمار  تازه با همه این تفاسیر بالا هم نمیرن یا کم  اونوقت سکه هامو داشتم نشسته بودم خونه  پاهام رو پای دیگم بود و هر روز میرفت بالا بدون دردسرو اعصاب خوردی 

خب قبول دارم چیزی که بدرد بخوره خوبه ولی آپارتمان که خریدم نه تنها بالاتر نرفت دوسال دعوا و دادگاه ...

خب همیشه برای خرید ملک باید دقت کرد. منطقه خوب با شرایط خوب خرید که این دردسرها نباشه

وگرنه همین دوسال اخیر هم ملک بازم بالا رفته . درسته در مقایسه با طلا کمتر بوده اما طلا هم این چند وقت اینجوری رفت بالا وگرنه همیشه گه اینطوری نبوده و اینطوری هم نخوااد موند.

ملک امنیتش خیلی بیشتره. یه دزد بزنه همه ی دار و ندار طرف میبره ولی ملک سال ها هم بیفته یه گوشه مال خودته .

چقدر ادم ها بخاطر طلا مورد اسیب حتی قتل قرار گرفتن.

جمع کردن طلا فقط برای تبدیل به چیزای دیگه س نه نگهداری یک عمر

خب همیشه برای خرید ملک باید دقت کرد. منطقه خوب با شرایط خوب خرید که این دردسرها نباشهوگرنه همین دوسا ...

خاک بر سر من که صندوق امانات بانک هم داشتم و بازم سکه هامو فروختم البته صندوق امانات بانک ملی تهران و دوساله پیش بود زدن   والا چی بگم  من حواسم هست بخدا خونه تو محل خوب با آسانسور پارکینگ و نقشه خوب گرفتم  بد موقع خریدیم   سکه ۴۲ فروختم تازه خوشحالم بودم سکه خوب رفت بالا دیگه نمیره 

خاک بر سر من که صندوق امانات بانک هم داشتم و بازم سکه هامو فروختم البته صندوق امانات بانک ملی تهران ...

صندوق بانک از منزل بهتره ولی همونم مسایل خودش داره.

سزقتش کمتره ولی صفر نیست.

تو همین ج نگ ۱۲ روزه بانک هایی که آوار شد و دیگه معلوم نشد کی چی داشته زیر اون همه خاک و آوار.