2777
2789
عنوان

عصبانیت و خشم بچه

86 بازدید | 13 پست

دختر ۱۰ سالشه ،ناخن هاشو خیلی میخوره ،پکتر گفت به خاطر خشم درونی که داره اینطوره ،،یه دوره دارو بخوره تا این خشم برطرف بشه ،،ولی من ترسیدم و نبردمش دکتر ،،،الان نمی‌دونم چکار کنم ،،ایا ببرمش با دارو برطرف کنم یا راه دیگه ای شما پیشنهاد میدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده که .دختر ده ساله ناخن بجوه .حتما اضطراب و استرسی داره مادر عزیز. حتما پیگیرش باش و دکتر ببرش و یا پیش روانشناس . تا خدایی ناکرده بعدها بزرگتر و عمیقتر نشه این مشکل.

خیلی بده که .دختر ده ساله ناخن بجوه .حتما اضطراب و استرسی داره مادر عزیز. حتما پیگیرش باش و دکتر ببر ...

روانشناس بردمش ،خودمم روانشناسی خوندم بخاطر همینه که خیلی ناراحتم ،دکتر روانشناس گفت در کنار یه سری رفتار باید دارو هم بخوره که کامل اوکی بشه ،،،یعنی یه دل بشم و ببرمش ؟

باید ببری روانپزش یا روانشناس شاید اظطراب دارع منم چهار روزه دارو درمانی رو برای پسرم که خیلی لج میک ...

پس بهتره منم بازم با دکترش مششورت کنم تا اضطرابش برطرف بشه