دختر ۱۰ سالشه ،ناخن هاشو خیلی میخوره ،پکتر گفت به خاطر خشم درونی که داره اینطوره ،،یه دوره دارو بخوره تا این خشم برطرف بشه ،،ولی من ترسیدم و نبردمش دکتر ،،،الان نمیدونم چکار کنم ،،ایا ببرمش با دارو برطرف کنم یا راه دیگه ای شما پیشنهاد میدین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی بده که .دختر ده ساله ناخن بجوه .حتما اضطراب و استرسی داره مادر عزیز. حتما پیگیرش باش و دکتر ببرش و یا پیش روانشناس . تا خدایی ناکرده بعدها بزرگتر و عمیقتر نشه این مشکل.
خیلی بده که .دختر ده ساله ناخن بجوه .حتما اضطراب و استرسی داره مادر عزیز. حتما پیگیرش باش و دکتر ببر ...
روانشناس بردمش ،خودمم روانشناسی خوندم بخاطر همینه که خیلی ناراحتم ،دکتر روانشناس گفت در کنار یه سری رفتار باید دارو هم بخوره که کامل اوکی بشه ،،،یعنی یه دل بشم و ببرمش ؟
مشکل رو با پزشک متخصص در میون بذارید و حتما اوردر پزشک رو رعایت کنید . وسواس بی مورد هم سر فرزندتون نداشته باشین . قطعا بهترین راه اطاعت از اوردر پزشک هست