2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

514 بازدید | 45 پست

امشب گفتم بهش از خونه مامانم تا خونه خودمون بزار من پشت فرمون بشینم تمرین کنم شبه خلوته

کلاس رانندگی تموم شده ولی هنوز امتحان گواهی نامه ندادم

خدا شاهده انقدر سرم داد زد ترمز کن چرا گاز نمیدی بلد نیستی راه بده به ماشین عقبی چرا فلش نمیزنی یواش برو تند برو مغزم ترکید خیلی عصبانی میشه وقتی منو میبره تمرین من با احتیاط میرونم ولی اون خیلی داد میزنه گیجم میکنه دیگه امشبم که نور آلا نور کرد گریه کردم آخرش 

الانم قهریم تازه واسه من قیافه ام گرفته یه پتو کشیده سرش رفته رو مبل خوابیده 

نمیدونم چیکار کنم دیگه میخوام بیخیال رانندگی بشم زندگیم همش قهر و دعوا شده سر رانندگی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من ميشنوي سمت رانندگي نرو بخدا من خيلي پشيمونم.

شوهر تنبل ميشه همه كاراهاي بيرون از خريد و بچها ديگه پاي تو ميوفته چون رانندگي بلدي. من اكثر خانومايي كه رانندگي بلدن ديدم شوهر تنبل شده

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣

شوهراتون عتیقه ان.والا ماشین رو برمیدارم گاز میدم صبح تا شب میرم اینور اون ور جرات نداره چیزی بگه.مگه فقط مال اونه ماشین؟ رو دادین بهشون رووو

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎

تو آموزش رانندگی همشون همینن. من بعد گواهی چند جلسه رفتم با مربی نشستم بعدش پشت فرمون ماشین خودم‌

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

مردا کلن اخلاقشون اینطوره میخوان بگن ما سر تریم و بلد تریم حالا یکی خودشو کنترل میکنه یکیم خشونتش بیشتره .

قید رانندگی رو نزن خیلی ب دردت میخوره اصلنم غصه نخور عزیزم ، هرچی میگه هیچی نگو جوابشو نده کار خودتو بکن 

از من ميشنوي سمت رانندگي نرو بخدا من خيلي پشيمونم. شوهر تنبل ميشه همه كاراهاي بيرون از خريد و بچها ...

😐😐😐چه ربطی داره حالا

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎