2777
2789

به خدا با اشک دارم می‌نویسم تو ۱۴ سالگی دخترخالم همسن من بود ازدواج کرد 

از اون روز مامانم پدرمو در اورد ، اینقدر درسم خوب بود خدا شاهده همیشه شاگرد اول بودم 😭

سال نهم بودم ، درس می‌خوندم میمود یدفعه در اتاقو باز میکرد می‌گفت درس خوندن بدرد تو نمیخوره فلانی ازدواج کرده 🥲

خیلی در حق من بدی شددد ، چه شبایی که با اشک و غصه نخوابیدم 💔

سر سفره پیش بابام بهم می‌گفت ترشیده

نمی‌دونم خدا اینارو نمی‌دید؟ 

حالا الان یه دخترخالم ۱۵ سالشه اون روستا میشینه 

آیفون براش خریدن ، لباسای شیک وقتی حرف میزنه انگار ارباب داره حرف میزنه خالم یه جور با افتخار بهش نگاه می‌کنه 🥲

ناخون میکاره شما نگاه کنین اون روستاس همسناش ازدواج کردن ، اینقدر احترام داره حتی داداششم همه چیز در اختیارش قرار داده 

بعد من تو شهر بودم ، اینهمه حرف شنیدم 🥲

امروز به مامانم گفتم همه اینارو گفتم هیچوقت یادم نمیره تو ۱۴ سالگی با من اینکارو کردی اینقدر تحقیرم کردی 

مگه من چم بود چی کم داشتم از بقیه؟💔🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا عجبا با اون ک تو طایفه پدرم از بچگی نشون میکردن ۱۵ سالگی ازدواج  از دنیا اومدنی هی میخاستن اسم بزارن نشون کنن پدرم نذاشت میگفت تاوخودش بخواد مگ همچی شوهر کردنهداخه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

شما سطح فرهنگ خانوادت پایینه وگرنه خودت مشکلی نداری 

بشین درستو بخون و به این اراجیف گوش نده 

ایفون و کاشت ناخن و لباس رو بهش دادن در عوض خدمات جنسی و پخت و پز و بشور بساب و سرکله زدن با خانواده شوهر تو سن ۱۵ سالگی رو باید انجام بده خودت مقایسه کن ببین ارزششو داره؟!

تو ناخن و‌ ایفون نداری ولی حداقل کودک همسر هم نیستی 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بابای منم خیلی خوبههه

اهمیت نده خوب درست بخون ب فکر ایندت باش این همه شوهر کردیم چ خاکی ریختیم تو سرمون اون ظاهرش خوب داره از کجا معلوم زندگی خوبی داشته باشه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

الان میتونی یه خونه رو بچرخونی ؟

درست و بخون یه رشته خوب بردار دستت تو جیب خودت باشه همون ایفون و خودت بخر یه ماشین بخر دستت تو جیب خودت باشه ازدواج واسعه همست اون  رفته شوهر کرده فردا پس فردا بایکی حرف زدنی جملات درست شو نمیتونه به کارببره شوهر چیه اخه توام مجرد بودنتو پیشش کلاس بزار راحتی شوهر داشتی باید خسته کوفته ظرفاشو میشستی .از کجا میدونی داخل زندگیشونو شوهرش نمیزنتش مثلا رفتار شوهرش باهاشو میدونی تو خونه چجوریه . خیلیا از بیرون قشنگن