2777
2789
عنوان

بیاین ببینین چه رشته ای به روحیاتم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته جو صمیمی نداره🙄 

اون دیگه به همکلاسی و هم دانشگاهی بستگی داره که اونم به دانشگاه بستگی نداره شانسیه 

اما درمورد گردشگری یه رشته ای برو که درساش سنگین نباشه نمیگم خوشگذرونی توی رشته های سنگین محاله ولی اصولا به این راحتیام نیست 

همین دیگه

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671
روانشناسی تربیت بدنی خلبانی مهمانداری

دوتای آخر که خیلی دوس دارم ولی هزینه هاشون وحشتناکه 

روانشناسی خوبه واقعا؟ خیلیارو دیدم خوندن ولی بیکارن 

تربیت بدنی چی میشه؟ معلم ورزش؟

رشته جو صمیمی نداره🙄  اون دیگه به همکلاسی و هم دانشگاهی بستگی داره که اونم به دانشگاه بستگی ن ...

نداره؟  آخه من وکالت دوس دارم  یکی بهم گفت به روحیات تو نمیخوره و تو نمیتونی انقدر خشک باشی   راجب حسابداریم که میگن کسل کنندس و یکنواخته 

نداره؟  آخه من وکالت دوس دارم  یکی بهم گفت به روحیات تو نمیخوره و تو نمیتونی انقدر خشک باش ...

از لحاظ کار که آره خب توی رشته حساب داری وسط شرکت یهو نمیشه بصورت صمیمی و پر جنب و جوش بلند شید برنامه شمال بریزید و در شرکت رو تخته کنید 

یا مثلا مث تو فیلما از پشت پرده پولشویی های معاون اجرایی پرده برداری کنید و بشید قهرمان داستان😆 

معمولا یه سری کار تکراری و خسته کننده انجام میدید ولی بنظرم رشته ای رو برید که بهش علاقه دارید چون اولویت های آدم توی دوره های مختلف هزار درجه تغییر میکنه و احتمالا توی ۳۵ سالگی هر شغلی که داشته باشی هیچ کدوم ازینایی که الان میگی برات مهم نباشه 

برای دوره دانشگاه هم نگران نباش توی هر رشته ای باشی اونقدی فرصت شیطنت و جنب و جوش داری که ناراضی و آرزو به دل از دنیا نری😅

دوتای آخر که خیلی دوس دارم ولی هزینه هاشون وحشتناکه  روانشناسی خوبه واقعا؟ خیلیارو دیدم خوندن ...

هزینشون زیاده ولی اینده خوبی دارن شنیدم موسسات دولتی هم ارزون تر میگیرن یا ایران ایر اگه ازمونشو قبول بشی هزینش خیلی کمه یا اگه دانشگاه هوانوردی بخونی رایگان بشه نمیدونم البته تحقیق کن راجش چون به روحیاتت میخوره.روانشناسی نه خیلی اشباعه باید شانس بیاری کار گیرت بیاد تربیت بدنی اطلاع زیادی ندارم غیر معلم تربیت بدنی شاید بتونی تو باشگاه ها و اموزشگاه های ورزشی هم کار کنی فکر کنم

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊
از لحاظ کار که آره خب توی رشته حساب داری وسط شرکت یهو نمیشه بصورت صمیمی و پر جنب و جوش بلند شید برنا ...

ضمنا بقیه رشته ها هم همینه همه چی تکراریه 

شما وکیل هم که بشی هر روز با یه پرونده مناسب داستان های هالیوودی سرو کار نداری 

اکثرا مسائل تکراری دعوای ملکی و معاملاتی و مشکلات انحصار وراثت و ایناست که از یه جایی به بعد شدیدا تکراری میشه 

دیگه پر جنب و جوش تر از محقق و دانشمندا نداریم 

همونام اکثر عمر کاریشون رو به کسالت میگذرونن و تهش ممکنه نهایتا یه دستاورد خیلی بزرگ و جذاب داشته باشن 

اونم جذابیتش نهایتا واسه یه ساله