2777
2789
عنوان

گرگان چجور جاییه؟

1396 بازدید | 18 پست

سلام بنظرتون کسی بخواد از یه شهر بزرگتر بیاد عروس یکی از شهرای گرگان تو کردکوی بشه و اونجا زندگی کنه سخته؟ از لحاظ امکانات و دوری خونواده

لطفا جواب بدید خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کردکوی زیاد ازش نمیدونم ولی گرگان ازش بهتره کردکوی از لحاظ بزرگی یا کوچیکی شهر و امکانات هم شبیه بندر ترکمنه! 

بخوای گلستان زندگی کنی گرگان بهترین شهر واسه زندگیه بنظرم!

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
کردکو ی شهر کوچیکه مردمشم بد نیستن امکاناتشم قابل قبوله 

تو کرکوی خونه داریم ولی میترسم از شهر بزرگ بیام اونجا و سختم باشه

بنظرتون خونه کردکوی رو بفروشیم و گرگان خونه بخریم خوبه؟برا این میگم که گرگان خلاصه بزرگتره و امکاناتش بهتر

ولی کردکوی هم میگن خیلی جای خوبیه

خیلی دو دلم

تو کرکوی خونه داریم ولی میترسم از شهر بزرگ بیام اونجا و سختم باشه بنظرتون خونه کردکوی رو بفروشیم و ...

بنظر من بیایین گرگان بهتره هم شهر بزرگه هم امکانات زیاد تره هم مرکز استانه 

ولی ممکنه شاید خونه رو بفروشی تازه بخری یکم پول کم بیاری البته من از قیمت ها اطلاعی ندارم ولی هر چی باشه گرگان بزرگ تره قیمت ها هم بیشتره

تو هر شهری آدم خوب و بد هست 

نمیشه گفت تو فلان شهر همه خوبن و تو بهمان شهر همه بدن، تا اونجایی هم که میدونم جاهای تفریحی و دیدنی زیادی داره، آبشارهای زیبایی داره 

بنظر من بیایین گرگان بهتره هم شهر بزرگه هم امکانات زیاد تره هم مرکز استانه  ولی ممکنه شاید خون ...

شنیدم گرگان هزینه ها هم بالاس

برا همینه دو دلم

از یه طرف دوری خونوادمم هس

میگم از شهر خودم میخوام برم یه شهر کوچیک واقعا ارزش داره یا ن

شنیدم گرگان هزینه ها هم بالاس برا همینه دو دلم از یه طرف دوری خونوادمم هس میگم از شهر خودم میخوام ...

اره هزینه ها نسبت به شهرای کوچیک اطرافش بالاست 

از شهر خودت بخوای بری یه شهر کوچیک و دوری از خانوادت بستگی به خودت داره گه میتونی عادت کنی یا نه مثلا من هیچجوره نمیتونم قبول کنم برم شهر کوچیک ولی میتونم از خانوادم دور باشم !