2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن نمیدونم چکار کنم بخدا سود بانکی خیلیییی کمههه

مبلغش زیاده؟

عزیز بخدا میشناسم کسایی ک ب بورس و چنین صندوق هایی اعتماد کردن پولشون ب باد رفت، خونه و ماشینشون از دست رفت...

من میگم سود کمتر بگیر ولی جز خدا ب هیچکس اعتماد نکن، سود کم تو این مملکته دزد بازار ارزش داره

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

میری بانک میگیصندوق  سرمایه گذاری میخای بکنی ما توبانک اقتصادنوین دوساله حساب داریم اسمشم مشترک یکم ایرانیه هرموقع خواستی میتونی پول اضافه کنی هرموقع هم خواستی میتونی پول برداشت کنی فقط یه روز قبلش باید ابطال بزنی فردا میادحسابت سودشم از17درصد کمترنریختن تاحالا سالانه هم یه سودی میدن علاوه برسودی که ماهانه میده درکلخیلی خوب بوده براما ماکه راضی هستیم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
همه بانکا صندوق دارن یا فقط همین بانکی ک شما میگی؟؟؟؟؟

همه بانکا فک کنم دارن من صادرات واقتصادنوین رومیدونم میتونی توگوگل سرچ کنی اطلاعات بگیری

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
صندوق اقتصاد نوین امسال دومین صندوق برگزیده کشوری شد صندوق یکم ایرانیان همیشه بالای ۲۰ درصد سود داده ...

نه ببینی 17 درصدم میده مثلا پارسال اردیبهشت42درصد داده بود اگه یادتون باشه بزارین الان اسکرین میزارم اگه سرچ کنین میاره ماهانه چقدر سودمیده