2777
2789
عنوان

لطفا تالاسمی مینورا یا کسایی ک اطلاع دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست
شما از کجا فهمیدی مینوری؟

بچگی ازمایش کم خونی دادم چون مامانم بودچندنفرمینوریم چندتامون نه.مینورژنتیکیه اگه نبودی قبلاکه نمیشی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
همین دیگه میترسم اونم مینور باشه

بابا به این چیزا فک نکن ... نیستی مینور ... بعد مگه نمیگی نامزدت هر ماه چکاپ میده میدونی سالمه؟

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچگی ازمایش کم خونی دادم چون مامانم بودچندنفرمینوریم چندتامون نه.مینورژنتیکیه اگه نبودی قبلاکه نمیشی

من نمیدونم مامان بابام هستن یا نه 

تو خانواده مادری و پدریم کسی نبوده ک بدونه مینوره

من آزمایش دادم برا تشخیص عفونت خون

همچنین برا هورمون

هیچکدوم بهم نگفتن مینورم

بله حتما باید میگفتن  اگه هم نگفتن حتما چیزی نبوده

مطمئنین؟

برای آزمایش هورمونیم ی بار آز خون دادم

بازم نگفتن مینورم

برای عفونت خون و سرطان و اینام ی آز گرفتن بازم گفتن نرماله

من میترسم چون مینور چیز خاصی نیس بهم نگفته باشن

من نمیدونم مامان بابام هستن یا نه  تو خانواده مادری و پدریم کسی نبوده ک بدونه مینوره من آزمای ...

شایدتوی اون ازمایشامعلوم بشه لابدنیستی گلم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
مطمئنین؟ برای آزمایش هورمونیم ی بار آز خون دادم بازم نگفتن مینورم برای عفونت خون و سرطان و اینام ...

عزیزم من برا خون دماغ شدنم،خستگی،بیحوصلگی رفتم  خون گرفتن  گفتن مینوره

پس هر موردی رو میگن 

معنی نمیده دکتر چیزی نگه 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
امیدوارم خیلی نگرانم

نیستی نگرانم نباش تازه مینورهم چیزخیلی بدی نیست من بچمم دنیااومده.دونفرمینورنمیتونن ازدواج کنن که اونم بازخواهرم ازدواج کرد