2777
2789
عنوان

نمیدونم بهروی شوهرم بیارم یا نیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 53 پست
دخترا اصلا خوب کار انجام نمیدن. به هر شرکتی پاشون باز بشه اون شرکت نابود میشه. با اینکه خودم خانم ...

همه مثل هم نیستن من خیلی زنا رو دیدم‌از صدتا مرد بهترن والا 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا به شوهرم اجازه نمیدم نیروی زن استخدام کنه حتی موقت باهیچ توجیه و بهانه ای 

من رو مردایی که حس خوبم نگیرم مشکل دارم چه برسه به زن مطلقه و این داستانا

همون اول که وقتی دیدی وجود کارگرزن برای کارگر مرد اخلال ایجاد کرده بایدگوشت زنگ میخورد 

بعضی خانم ها به همجنسرحم ندارن کمی شیطنت فقط کافیه مرد مومن رو از راه بدر کنن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
معلوم یک عمره از خونه بیرون نرفتی

دقیقااا

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
دخترا اصلا خوب کار انجام نمیدن. به هر شرکتی پاشون باز بشه اون شرکت نابود میشه. با اینکه خودم خانم ...

ببین اولش واقعا خوب بودن اخرش دیگه فقط هر و کر میکردن یه بار یکی از مردا داشت به خانمه میگفت طلاق بگیر چیزی که فراوونه شوهر اجاره ایه دختره نیشش تا بناگوش باز بوده یهو شوهرم که میره تو اتاق دختره از اتاق میدوه بیرون

کاربری قبلی۹۶/۶
من اصلا به شوهرم اجازه نمیدم نیروی زن استخدام کنه حتی موقت باهیچ توجیه و بهانه ای  من رو مردای ...

باید به شوهراتون اعتماد داشته باشین

وگرنه زن و خانوم مشکل دار همه جا هستن...نیازی نیست حتما همکار همسرتون باشن

چطور با این حجم از بی اعتمادی زندگی میکنین

کافر همه را به کیش خود پندارد

عزیزم شما شرکت بزن پرسنلت رو خانوم انتخاب کن.

این تجربه شخصیم بود و بعد از ۱۵ سال سابقه بدست اومده.هر چند الان بخاطر پسرم خانه دار شدم.

در هر صورت موفق باشی.

اسی اشتباهت اینه میخوای شوهرتو از خیانت کردن دور کنی  شوهز تو اگ ذاتش پاک باشه هیچ وقت بهت خیا ...

ببین شوهرم شیطون شایدباشه تو حرف زدنش ولی واقعا چشم پاکه یعنی ی ترسی داره سمت این چیزا نمیره اولویتش کاره 

ولی از اینکه میبینم مردای دور و برش که متاهلن دوست دختر دارن همش یه ترسی تو وجودمه

کاربری قبلی۹۶/۶

هیچی نگو...

فقط اگر دوباره صحبت استخدام شد، بگو برای خود شرکت بهتره که از طرف آشنا کسی معرفی نشه

تو سایتا یا تو روزنامه آگهی بدن، شرایط استخدام رو هم طوری بزارن اونیکه لایق و توانایی داره انتخاب بشه

از اول هم باهاش راجع به کار درست اتمام حجت کنن که سرش به کار خودش باشه و به کار همکارای مرد دیگه نمیچه اونارم از کار بندازه