2777
2789
عنوان

نمیدونم بهروی شوهرم بیارم یا نیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 53 پست
باید به شوهراتون اعتماد داشته باشین وگرنه زن و خانوم مشکل دار همه جا هستن...نیازی نیست حتما همکار ه ...

هرکسی دیدگاهی برای زندگیش داره و من راضی ام😎

نیازی نیست منو تفسیر کنید 😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهرم شیطون شایدباشه تو حرف زدنش ولی واقعا چشم پاکه یعنی ی ترسی داره سمت این چیزا نمیره اولویتش ...

بسپار ب خدا 

تو بترسی یا نترسی اتفاقی ک بخواد بیافته میافته پس خودتو انقدر اذیت نکن بااین حساس بازیات فقط بیشتر شوهرتر از خودت دور میکنی

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
عزیزم شما شرکت بزن پرسنلت رو خانوم انتخاب کن. این تجربه شخصیم بود و بعد از ۱۵ سال سابقه بدست اومده. ...

من 18 سال سابقه کار خصوصی و دولتی دارم 

کافر همه را به کیش خود پندارد

این تجربه 18 سال کار منه

چون ب دخترا میتونن کم حقوق بدن دخترارو استخدام میکنن 

هم حقوق کمتر همم اینکه فکر میکردیم چون محیط مردونست بشینن فقط کارشونو کنن و کمتر وقت تلف کنن

بعد از یک ماه دیگه نمیشد جمعشون کرد

کاربری قبلی۹۶/۶
دقیقا هم درست میگی  منم از نزدیک موردهای بسیار دیدم  نه تنها مجرد  مطلقه وحتی متاه ...

زن های خانه دار بیمار که بخاطر نیاز مالی زن دوم میشن هم بیمار ن یا ...

به زنها ی کارمند توهین نکنید

عزیزم تو مطمعنی مشکل اخلاقی دارن ؟با چشمت دیدی؟

عزیزم منکه نمیدونستم این همون دوست دختر دوست شوهرمه

اومد به شوهرم میگه زودتر حقوقمو بده برم دنبال کارای طلاقم بعد یکی باهاش شوخی میکنه که زودتر طلاق بگیر شوهر اجاره ای زیاده نیشش تا بناگوش باز میشه

دیگه وقتی حداقل ها رو توی محیط کار رعایت نمیکنه میشه مشکل اخلاقی حتما که نباید با یکی بخوابه

کاربری قبلی۹۶/۶
هیچی نگو... فقط اگر دوباره صحبت استخدام شد، بگو برای خود شرکت بهتره که از طرف آشنا کسی معرفی نشه ت ...

اینارو همه رو گفتیم ولی نمیدونم والا کلا از روزی که دیدمشون پر از انرژی منفی بودن برام

کاربری قبلی۹۶/۶
ببین اولش واقعا خوب بودن اخرش دیگه فقط هر و کر میکردن یه بار یکی از مردا داشت به خانمه میگفت طلاق بگ ...

ادن ببشعوری که میگه طلاق بگیر شوهر فراونه مشکل نداره فقط رخترا مشکل دارن؟؟چقدر عجیبین شما

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...