2777
2789
عنوان

نمیدونم بهروی شوهرم بیارم یا نیارم

426 بازدید | 53 پست

قبل از همه چی اینو بگم که به شوهرم اندازه چشمام اعتماد دارم و اصلا تو هیچکدوم از این ماجراها بهش شک نداشتم

موضوع از این قراره که شوهرم قرار بود نیروی خانم استخدام کنه من مخالف بودم چون محیط کاریشون کاملا مردونست ولی میگفت خانما احساس مسئولیتشون بیشتره

تا اینکه یکبار اومد گفت یه خانمی به سفارش یکی از دوستاش اومد مصاحبه و گفت مطلقه هست و وقتی عصر برای تست اومده شوهرشم باهاش بوده ( اونجا میفهمه که خانمه دوست دختر دوستش بوده) بعد به من گفت که ردش کردم و رفت

بعد از حدود دوهفته دوتا خواهر استخدام میکنه که من وقتی دیدمشون از رفتار یکیشون واقعا بدم اومد به همسرم گفتم گفت تو حساسی اونا کارگرن و بذار کارشونو کنن ، خلاصه این بین از طرف اون خانما و بعضی پرسنل یه صمیمیت الکی ایجاد شد و شوهرمم دید اونا مثل اول کار نمیکنن کارشونو سنگین کرد اونام نتونستن و رفتن کلا

حالا من امروز با دوستم که شوهرش برای شوهرم کار میکنه داشتیم راجع به کار مردا حرف میزدیم بینش یهو حرف سمت این خانما کشیده شد یهو دوستم پرسید حالا خواهر کوچیکه دوست دختر فلانی بود یا خواهر بزرگه

اصن یهو وا رفتم ولی به روی خودم نیاوردم گفتم نمیدونم فکر کنم کوچیکه

ولی ته دلم خیلی دلگیرم از اینکه شوهرم بهم راستشو نگفت یا ازم مخفی کرد

اخه با اون دوستش که معرف این خواهرا بود خیلی نعارف داشت و اون کلی کار براش میفرستاد حتی اگر مجبور شد بخاطر کارش قبول کنه باید بهم میگفت

ببخشید طولانی شد

حالا سوالم تینه چجوری به شوهرم بفهمونم من حواسم هست ولی چکار کنم شک نکنه که دوستم گفته بهم میترسم بره به شوهر دوستم بگه که به خانمت بگو خبر نبره

کاربری قبلی۹۶/۶

نمیدونم چرا از کسی ک‌بخواد منو بپاد بدم‌میاد 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترا اصلا خوب کار انجام نمیدن.

به هر شرکتی پاشون باز بشه اون شرکت نابود میشه.

با اینکه خودم خانم هستم و رشتم هم فنیه اما واقعیت رو گفتم...

مردا جسورانه و پر قدرت تر کار میکنن.خانما فکر زندگی شخصی و ناز و عشوه و خواهر مادر شوهرشون حتی اگه بخوان هم وقت برا کار کردن براشون نمیذاره.

اسی اشتباهت اینه میخوای شوهرتو از خیانت کردن دور کنی 

شوهز تو اگ ذاتش پاک باشه هیچ وقت بهت خیانت نمیکنه 

حساسش کردی ک جرئت نداره بهت چیزی بگه کاری ک من با شوهرم کردم اخرشم خیانت کرد بهم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
نمیدونم چرا از کسی ک‌بخواد منو بپاد بدم‌میاد 

ببین من نپاییدمش که الان اون خانما دوماه رفتن

واقعا مشکل اخلاقی داشتن

میدونم الان نباید بحثشو وا کنم ولی واقعا ناراحتم 

کاربری قبلی۹۶/۶
دخترا اصلا خوب کار انجام نمیدن. به هر شرکتی پاشون باز بشه اون شرکت نابود میشه. با اینکه خودم خانم ...

چون ب دخترا میتونن کم حقوق بدن دخترارو استخدام میکنن 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

دقیقا اگه بگی شوهرت همین کارو میکنه. لازم نیست چیزی بگی چون اونا از اونجا رفتن دیگه. بعدم احتمالا چون مطلقه بوده شوهرت دیده‌حساسی نخواسته بگه همونه ک تو فکرو خیال نکنی. اگه ب شوهرت مطمئنی همینه ک میگم. ب شوهرت اصلا چیزی نگو ک اون دوستت‌ همه چیرو باز بهت بگه

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼
ببین من نپاییدمش که الان اون خانما دوماه رفتن واقعا مشکل اخلاقی داشتن میدونم الان نباید بحثشو وا ک ...

عزیزم تو مطمعنی مشکل اخلاقی دارن ؟با چشمت دیدی؟

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد