2777
2789
عنوان

فهمیدم بابام به مامانم خیانت کرده🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 67 پست
پس شماهم وقتی نظری تو تاپیک پست میکنید باید منتظر هر واکنشی ب پیامتون داشته باشید چون نی نی سایت تب ...

اب بخور . نترکی

از ریپلای بچه مچه ها خوشم نمیاد. برو درستو بخون. ایندفه پشت کنکور نمونی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
از کجا شک کردی؟

خیلی ه.ی.ز و بدون عفت کلام صحبت میکنه...از اول همینطور بود..

خیلی شوخی های بدجور داشت...از چشماش و صحبتاش شک کردم...خیلی یهویی گذاشتم روی ریکوردر...اصلا همچین انتظاری نداشتم...💔ازونچه که انتظار داشتم خراب تر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال عزیزم نمیفهمن اینا دقیقا بچه رو تا نهم بردن مدرسه  ی مشکل اساسیه و اگ مثل همینو تو رواب ...

😂😂والا . بعضیا فقط نوک دماغشونو میبینن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

عزیزم اونم پدرته خوب نیست بهش بگی کثافت هرچقدر نتونه با مادرت کنار بیاد ولی عاشق تو هست هرچقدر بزنتت یا دعوات کنه همه از این‌مشکلات دارن متسفانه یکیش خودم بیخیال باش تو جبران کن برا مادرت

سرویس مدارس رو گذاشتن واسه چی

عزیزم چرا اصرار داری کار مادر اسی رو ببری زیر سوال و حرف خودت رو ب کرسی بنشونی؟؟؟؟

مشخصا مسافت کوتاه بوده ک خودشون میبردن وگرنه عقلشون میرسیده مسیر طولانیه دخترشون اذیت نشه و سرویس بگیرن برا ی کوچه دوتا کوچه جابجا شدن سرویس نمیگیرن مدرسه هم سرویس نمیزاره برا اینقدر مسیر

بهتره یکم درک کنیم اگر حرفی نداریم ک تاثیر بزاره از درد اسی کم کنه حرفی نزنیم ک ناراحتش کنه 

بچه کلاس نهم میدونی چند سالشه😂😂۱۵.۱۶ سالشه پس فردا دانشگاهو میخاد چیکار کنه جامعه رو میخاد چیکار ...

حق میگی. 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
ببین حتما با پدرت حرف بزن خیلی محکم تو میتونی نجات بدی زندگیو ولی اصلا نگو به مادرت به پدرت بگو دست ...

من حتی از پدرم میترسم...همیشه سعی میکنم پوشیده ترین لباس و داشته باشم...این ادم و تهدید‌ کنم؟میترسم واقعا میترسم...

ممکنه به منم دست درازی کنه....جدی میگم....

عزیزم چرا اصرار داری کار مادر اسی رو ببری زیر سوال و حرف خودت رو ب کرسی بنشونی؟؟؟؟ مشخصا مسافت کوتا ...

شما چرا خودتونو زدید ب اون راه واقعا؟

این مشکلههه. بردن بچه ۱۵ ساله ب مدرسه، یه مساله اس

اب بخور . نترکی از ریپلای بچه مچه ها خوشم نمیاد. برو درستو بخون. ایندفه پشت کنکور نمونی

ی احمق وقتی جوابی نداشته باشه موضوعو ربط میده ب ی چیز دیگه 

من دیگ جوابی واسه کسایی ک فضولی تو خونشونه ندارم😂

حق میگی. 

من نمیفهمم لوس کردن بچه تا این حدددد منطقیه واقعا؟

درسته جامعه خراب شده

درسته ادم ب چشمای خودشم تباید اعتماد کنه

درسته مادرا همیشه نگرانن

ولی اخه این کارم اصلا درست نیس

ی احمق وقتی جوابی نداشته باشه موضوعو ربط میده ب ی چیز دیگه  من دیگ جوابی واسه کسایی ک فضولی تو ...

پس ریپلای نکن😂😂 بدوووو برو بخواب صبح زود بیدار بشی ب برنامه درسیت برسی. بدو