2777
2789
عنوان

فهمیدم بابام به مامانم خیانت کرده🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 67 پست
حالا الان‌بحثش اسم این‌کار نیست،حتی اگر لوس کردن باشه باباش باید خیانت کنه؟

من چنین چیزی تو کامنتم گفتم؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خاک     نمیشه کاری کرد ک ن میتونی ب مامانت بگی ن میتونی چشم رو خیانت بابات ببندی

دقیقا...ما هم یه فامیل دلسوز نداریم برم بهش بگم به بزرگتری چیزی...به هرکی بگم گندش در میاد🤦🏻‍♀️💔هضمش برام سنگینه هیجده سالمه...

خب یکی از  منشاهای مشکلش روش تربیتشه زیادی زحمتکش بودنشه

درسته 

ولی ایشون الان فقط فقط دارن درددل میکن.

شما این صحبتهارو باید با مادرشون داشته باشید نه با این دختر خانوم که حس بسیار بدی داره درحال حاضر

اینک تا کلاس نهم میبردت مدرسه اسمش مواظبت نیستاااا اسمش لوس کردنِ بچه اس

ی دختر تا قبل ازدواجش باید مراقب بود 

کم نیستن دخترایی ک تو مسیر مدرسه بهشون دست درازی شده 

تاپیک تجاوز مگ نخوندین همه اعتراف کردن تو سنین پایین توسط اشنا و غریبه بهشون دست درازی شده 

اتفاقا این کار یعنی مراقبت از دختر 

به نظرم دست مادرتو بگیر بزن به چاک

زمان میبره...جایی ام نداریم...به مادرمم نمیتونم بگم سکته میکنه...دق میکنه...تنها امیدم اینه که خودم میخوام مهاجرت کنم که اونم یکی دوسالی طول میکشه تا بتونم مادرم و بیارم پیشم...هعی خدا💔

ی دختر تا قبل ازدواجش باید مراقب بود  کم نیستن دخترایی ک تو مسیر مدرسه بهشون دست درازی شده&nbs ...

سرویس مدارس رو گذاشتن واسه چی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
واقعا درک نمیکنم...چی کم داشتیم مگه؟چرا خیانت کردن انقدر راحته؟چرا انقدر راحت همه چی رو زیر پا گذاشت ...

اکثر مردا همین قدر کثیف و حال بهم زنن فقط براشون تنوع تو رابطه مهمه 

ا

۱۴۰۰/۷/۲۵شروع ترک...
بهتره برای روش تربیت دیگران تعیین تکلیف نکنیم😊

وقتی کسی تاپیک میزنه منتظره نظره

باید انتظار هر کامنتی رو راجع به کلمه ب کلمه تاپیکش داشته باشه

وقتی کسی تاپیک میزنه منتظره نظره باید انتظار هر کامنتی رو راجع به کلمه ب کلمه تاپیکش داشته باشه

پس شماهم وقتی نظری تو تاپیک پست میکنید باید منتظر هر واکنشی ب پیامتون داشته باشید

چون نی نی سایت تبااااااادل نظرررره😊😏