2777
2789
عنوان

باردارا عزیز از هفته چند شکمتون سریع بزرگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 104 پست
من شکمم بزرگ نمیشه خوب همش میگم هنوز رشد نکرده البته خودم اصلا شکم نداشتم خیلی کاهش وزنم داشتم به خا ...

بعد این بزرگ میشه 

مشکلی باشه دکترها میگن 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب کمر نباید بخوابی 

سعی میکنم کم بخابم ولی ب پهلو خیلی اذیت میشم  انگار بچه تو پهلومه وقتی ب پهلوم انقد تکون میخوره انگار گیر میکنه زیر پهلوم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
من سی هفتمه قد چهار ماهه ها شکم دارم وقتی ب کمر میخابم ک اصن معلوم نیس

دقیقا منم به کمر میخوابم معلوم نیست ۲۸ هفته رفتم سنو هم روی تخت دراز کشیدم دکتر تعجب کرد ۷ ماهمه وزن بچتون چه قدر بود

درد امروز من قدرت فردای من است
سعی میکنم کم بخابم ولی ب پهلو خیلی اذیت میشم  انگار بچه تو پهلومه وقتی ب پهلوم انقد تکون میخوره ...

منم همینم ولی دکتر میگه اصلا رو کمر نخوابید 

من دیشب انقد پهلو ب پهلو شدم ک‌اصلا نتونستم‌بخوابم ، همسرمم گفت نزاشتی منم بخوابم ، 

گفتم کاش میگفتی ازت فاصله میگرفتم حداقل تو میخوابیدی ، البته ۳ روز دیگه زایمانمه‌

حواست باشه شما هم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
دقیقا منم به کمر میخوابم معلوم نیست ۲۸ هفته رفتم سنو هم روی تخت دراز کشیدم دکتر تعجب کرد ۷ ماهمه وزن ...

من هنوز سونو نرفتم متاسفانه 

ولی ماه پیش دکتر دید شکممو اونجا ک اصلا صاف صاف بودم فک نمیکردی حامله باشم تعجب نکرد اصلا گفت ایرادی نداره ماه هفت ب بعد بزرگ میشه

منم همینم ولی دکتر میگه اصلا رو کمر نخوابید  من دیشب انقد پهلو ب پهلو شدم ک‌اصلا نتونستم‌بخواب ...

ای جان خوشبحالت 

راسته میگن این دوماهه اخر سخته من دقیقا همینم شبا ک میخام بخابم دقیقا دوساعت کل خونه رو دور میزنم همه جا دراز میکشم تا یجا خوابم ببره

خوشبحالت راحت میشی

ای جان خوشبحالت  راسته میگن این دوماهه اخر سخته من دقیقا همینم شبا ک میخام بخابم دقیقا دوساعت ...

تازه بچه بیاد مشکلات مالی و تربیت و سلامتیش شروع میشه 😄

البته خداروشکررررررر ک‌دارمش 

نه الحمدالله خوابم خیلییییییی خوبه فقط شبا دو سه بار پامیشم میرم سرویس بهداشتی اون سخنه ولی بعدش غش میکنم و میخوابم 

تحرکمم از اول بارداری زیااااد بود و سختم نیست 

فقط دیشب اینطور شدم نمیدونم چرا خوابم درست نمی برد

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

واسه هرکس متفاوت. حتی بارداری های یک نفر هم باهم متفاوته. سر بچه اول ۴ماه شکمم بزرگ شد .ولی واسه بچه دوم تا ماه هشتم اگه به کسی نمی گفتم هیچ کی نمی فهمید بارداری.با اینکه بچه اول از دومی زمان تولد ریزتر بود

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵