2777
2789
عنوان

باردارا عزیز از هفته چند شکمتون سریع بزرگ شد

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 104 پست
تازه بچه بیاد مشکلات مالی و تربیت و سلامتیش شروع میشه 😄 البته خداروشکررررررر ک‌دارمش  نه ...

اره راس میگی ولی خب برا من بارداری اولم بود و همش مشکل داشتم استراحت مطلق هماتوم جفت پایین دل درد کمردرد این شباهم ک تا خوابم ببره جون ب سر میشیم من و شوهرم 

با این حال هزارمرتبه شکر

من ک از اول بارداریم همش بخور بخواب بود نمیدونم چجوری قراره زایمان کنم 

خوشبحالت احتمالا زایمانت راحته

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه خبرته دختر چند سالته؟ قدت وزنت؟ خدا حفظشون کنه چند سالته؟ ویار نداری؟

30 سالمه قدم 160 و وزنم 62 بود الان شده 71100  دختر اولم 11 دومی 9 سالشه  فقط غدا های شور و ترش دوس دارم از میوهام انار و نارگی ترش  و سیب

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
30 سالمه قدم 160 و وزنم 62 بود الان شده 71100  دختر اولم 11 دومی 9 سالشه  فقط غدا های شور ...

خدا حفظشون کنه

از یه لحظایی شبیهیم

منم تو 18 اولیو زایمان کردم

منم قدم 160 هست

کدوم شهری؟

دخترات خوشحالن؟

جنسیت مشخصه؟

خدا حفظشون کنه از یه لحظایی شبیهیم منم تو 18 اولیو زایمان کردم منم قدم 160 هست کدوم شهری؟ دخترا ...

مشهدم والا به هوا پسر اوردم ولی ان تی گفت احتمالن دختر کلن افسرده شدم ولی دخترام که خودشون خواستن بچه اونا اصرار داشتن براشون داداش بیارم شانسشون ابجی شد 

عیبی نداره  هر چی باشه مهم سلامتیشه قبل بارداری شکم داشتی؟

خیلی کم  جوری که لخت میشدم یا لباس چسب میموشیدم دیده میشد یکم شکم دارم ولی با لباس و مانتو همه میگفتن شکم نداری و لاغری

واسه هرکس متفاوت. حتی بارداری های یک نفر هم باهم متفاوته. سر بچه اول ۴ماه شکمم بزرگ شد .ولی واسه بچه ...

سر بارداریت ک شکمت معلوم نمیشد بچت چندکیلو بود

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش