2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باپوست خوردکن باکمی نمک وسرکه بزاربجوشه ده دقیقه فلفل تندخرذکن باسیررنده کن هویج دلبخواهیه خاستی نریزمن رنده میکنم سرکه میریزم بانعناخشک بزاریخچال دوروزبعدبخور

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بادمجونات حلقه حلقه بکن با یکمی اب و سرکه بپز و بریز تو ابکش ابش بره و سبزی ترشی و سیر و فلفل خورد کن تو شیشه لا بلاش بریز و اخرم روش نمک و سرکه بریز بخدا مامانم اینجوری درست میکنه همه عاشق ترشی هاشن

اگرم دوست داری یکمی ملس بشه وقتی بعد۲هفته رسید توش یکم شکر بریز ۱هفته دیگه ام بمون بی نظیر میشه😋😋😋

بادمجونو بشور کلاهکشو بگیر درشت درشت خورد کن باسرکه بزار بپزه  وقتی از داغی افتاد سیر فراوان ریز یا له کن بریز توش با یخورده سیاه دونه و نمک و فلفل و سبزی معطر خیلی کم قشنگ مخلوطش کن نزار بادمجونا خبلی له بشن درشو ببند یکی دو روز بمونه بعد استفاده کن خیلیییی خوب میشه مخصوصا با ماکارونی یا نیمروووو

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
من پاره اجرم ترشی بندازم خوشمزه میشه...هیچ وقت هیج دستور خاصی ندارم و همه برا ترشی های من خودشونو می ...

لامصبی تو لامذهب😭😭😭😭

دلمونو اب کن خب 

حالا بگو چطوری درست میکنی بادمجون رو 

همین امثال شماهان که نمیذارن حس کنیم کدبانوییم😂😂😂😂😂

میشه مقدار موادم بگی

من چشمی درست میکنم یک کیلو بادمجون رو ده حبه سیرمتوسط رنده میکنم فلفل هم هرچی بیشتر بریزی تندیش زیاده من کمترمیریزم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚