2777
2789
عنوان

وای خدا دارم کچل میشم 😭

62 بازدید | 7 پست

ی ماه رژیم گرفتم از یطرفم پریودام نامنظم شد بعدش یه ریزش موی شدیدی گرفتم 

یجوری موهام میریزه که انگار سرطان گرفتم 😭😭هرچی مو درمیاد میریزه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا دارم دیوانه میشم 

روزی ۴۰۰ به بالا میریزه 

رژیم و ول کردم الان دو ماهه همش دارم قرصای تقویتی میخورم انگار نه انگار اصلا ریزش قطع نشده 

رفتم محلول گرفتم یک عالمه پول خرج کردم اصلا قطع نمیشه بی صاحب😭

۶ هفته آمپول بیوتین بپانتین زدم الانم دارم هر هفته آمپول ب ۱۲ میزنم 

رفتم آزمایش هورمونی دادم لامصب جوابش ۲۷ الان حاضر میشه تا ۱۰ روز دیگه کچل میشم بخدا😭😭😭😭نمی‌دونم چیکارکنم 

سونو دادم تنبلی خفیف داشتم پلی کیستیکم

بنظرتون جواب آزمایش و ببرم پیش دکتر پوست و مو با زنان ؟؟؟😭دارم روانی میشم ۵ به بالا خرج کردم چرت و پرت خریدم هرقرصی بگید خریدم ولی نمیندازه لامصب

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

منم دقیقا مشکلات تو رو دارم 

جوشانده میخک رزماری میزنم یکم مو نرمه جلوی سرم در اومده

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مشکلات تو رو دارم جوشانده میخک رزماری میزنم یکم مو نرمه جلوی سرم در اومده

واسه من هر چی درمیاد میریزه

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

ببر متخصص زنان نشون بدهقرص بیوتین هم خریدی؟زینک چطور؟

هرچی بگی خوردم 

اره 

هم قرصشونو خوردم هم امپولشونو

از هر کدوم چقدر میریزی ؟ اب چقدر هست؟محلول تا چند روز میمونه؟

یک مشت رزماری تو حیاط خودمون داشتیم

۱۵تا میخک

۵لیوان اب

نیم ساعت گذاشتم بجوشه  بعد ریختم تو اسپری روزی دوبار اسپری میکنم

یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام می‌خواد🥹🥰