2777
2789
عنوان

25سالمه امروز دکتر قرص اعصاب و قلب داده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 23 پست
@palpalok8510   ناراحت شدم واقعا خواهرتم پایه بوده یا فقط شوهرت مزاحم میشده؟؟مگه میشه یه خواه ...

از اون بد تر میدونی چی بود ؟؟

اینکه مامانمم میدونس و هیچی بهم نگفت و حتی هیچی ب شوهر اشقالم نگفت و جاش همیشه رو سرشون بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@palpalok8510   ناراحت شدم واقعا خواهرتم پایه بوده یا فقط شوهرت مزاحم میشده؟؟مگه میشه یه خواه ...

از اون بد ترشم داشتمااااا

اون یکی خاهرم با شوهرم یه مدت بهم خیانت کردن...خاهرم بیوه س ۲۳سالشه باشوهر عوضی من...

از اون بد تر میدونی چی بود ؟؟ اینکه مامانمم میدونس و هیچی بهم نگفت و حتی هیچی ب شوهر اشقالم نگفت و ...

الان با شوهرت خوبی تونستی فراموش کنی ؟؟واینکه الان چجوری مطمئنی که تموم شده یعنی خیالت از بابتشون راحته

چقددردناکه 😢مجردبود خواهرتون؟؟اونم مقصره که نگفته

اره مجرده...خیلی بااین خاهرم صمیمی بودم ۵سالم ازم کوچیکتره مث دخترم میدونستمش..خیلی فرصت داشت بهم بگه ولی نگفت...چن سال پیرم کردن.

الان با شوهرت خوبی تونستی فراموش کنی ؟؟واینکه الان چجوری مطمئنی که تموم شده یعنی خیالت از بابتشون را ...

نه فراموش نمیشه حتی موقع ظرف شستن موقع حموم یهو اشکام میریزه من دیگه افسرده شدم اون ادم سابق نمیشم...برام مهم نیس دیگه خیانت کنه من بخاطر بچه هام نفس میکشم

از اون بد ترشم داشتمااااا اون یکی خاهرم با شوهرم یه مدت بهم خیانت کردن...خاهرم بیوه س ۲۳سالشه باشوه ...

وااای یعنی دو از خواهراتون؟؟الان باهاشون درارتباطی من جات باشم تا عمر دارم تو روشون نگا نمیکنم

خیلییی سرد کم حرف میزنم دوماه یبارم میرم مامانمو میبینم میام

خدا کمک کنه وخدا نگذره از هرچی خیانتکاره واز اون بدترش اینه که با طرفت صادق باشی واون بلا رو سرت بیارن اونم با نزدیکات خیلی سخته