2777
2789

یهویی نمیدونم چم شد انگار دنیارو سرم چرخید و نفسم درنیومد فک کردم فشارم افتاده تواین دوروز دوبار دکتر رفتم وقتی بهم گفتن حمله عصبی اومده برات شوکه شدم...خیلی حالم بده نگران بچه هامم دلم میسوزه همش گریم میگیره

چرا؟

خیلی فشار عصبی و اینا روته؟

خیلی فکر میکنی؟

یا استرسی؟

یا یه اتفاق نا گواری چیز؟

چون منم با اینکه ۱۹ سالمه به خاطر فوت پدرم رفتم پیش دکتر قلب و نوار ثلبی و دارو این حرفا 

و اینکه ارث هم تاثیر داره 

چرا؟ خیلی فشار عصبی و اینا روته؟ خیلی فکر میکنی؟ یا استرسی؟ یا یه اتفاق نا گواری چیز؟ چون من ...

نه بچه کوچیک دارم خیییلی شلوغه همه چیو میزنه میشکنه یه بچمم مدرسه میره خیلی اذیتم میکنن خیلی اعصابم ضعیف سده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه کوچیک دارم خیییلی شلوغه همه چیو میزنه میشکنه یه بچمم مدرسه میره خیلی اذیتم میکنن خیلی اعصابم ...

تونه خب طبیعیه بچه ست دیگه 

تو سعی کن زیاد حرص و جوش نخوری 

نگران نباش دکتر رفتس دیگه نگران چی هستی

منم ۲۵ سالمه عصبی ام خییییلی بعضی وقتا دست خودم نیست چیکار دارم میکنم. 

چندین باره میخوام برم دکتر باز میترسم بگن روانی شدی قرص اعصاب بدن.

واقعا کم میارم گاهی حالم خیلی بده دلم ب حال بچم میسوزه گریه میکنم چون زیاد سرش داد میزنم .

درکت میکنم اسی میفهمم کاملا چی میگی.🖤♥️

منکه تو این سن با این حالم گاهی فکر میکنم پیر شدم.

کسی میبینتم نمیفهمه خودم میدونم چی میکشم😔

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
@palpalok8510   ناراحت شدم واقعا خواهرتم پایه بوده یا فقط شوهرت مزاحم میشده؟؟مگه میشه یه خواه ...

فک کنم اون نذاشته بود کاری بکنه ...ولی یبار ک گوشیشو خاستم زود یچیزایی رو پاک کرد میتونس بهم بگه..شوهرم اون اواخربراش حلقه گرفته بود هی از خطای مختلف پیام و اینا میداده دیگه نمیدونم خودشون میدونن و خداشون...