2777
2789
عنوان

کراشم🥲💔

914 بازدید | 42 پست

بچه ها من رو یه پسره تو فامیلمون چندساله کراش دارم اونجور ک به گوشم رسید منو بعنوان کیس ازدواج بهش معرفی کردن گفت دختر خوبیه خواستم ازدواج کنم بهش فکر میکنم...بعد کلا ازدواجی نیست پریروزا اومد دایرکت گفت اره حالم میزون نیست و...اینم بگم تا قبلش اصلااا حرفی نزده بودیم باهم صحبت پردیم بدون مقدمه بهم گفت باش کنارم بعد ی بحثی شد من محکم جوابشو دادم و...دوباره دیشبم یخورده درحد چند کلمه صحبت کردیم انقد مغروره فقط پیشنهاد داد باشم ولی دیگه پیگیر نشد....بنظرتون بهش بگم خوشم میاد ازش؟میترسم مغرور تر بشه..چیکارش کنممم اوکی شیم خب🥲😭

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

نگو😐

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نگو

من تا یادم میاد مغرور با پسری ک دوسم داشت رفتار کردم همین پیگیرش کرد

وا بدی باختی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ن نگو من تا یادم میاد مغرور با پسری ک دوسم داشت رفتار کردم همین پیگیرش کرد وا بدی باختی

واااییی حالا ی پسر عموی پیگیر داره ک کلا ولم نمیکنه من هرچی سگ محلش میکنم بیشتر پی ام میده🤦🏻‍♀️کاش بتونم مث این رفتار کنم باهاش...ولی خب اون انگار عین خیالش نیست فقط دیشب بمن گفت چرا حالمو نپرسیدی😐

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
نه نه هیچوقت نگی دوسش داری! بی محلی و کم محلی کن خودش میاد سراغت. پسرا برا ازدواج دخترایی رو میخان ک ...

اگه فکر کنه نمیخوامش بره چی؟🥲

چقدر امضات قشنگ گلی 🤍

ان شاالله هرچی خیر و صلاحته همون بشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نه نگو بازم میاد سمتت مطمئن باش

نپره از دستم🥲

نگو چون هم کوچیک میشی هم میگی فامیله اگ نشد ازدواج کنی باهاش بازم داغون میشی  همون نگی بهتره بسپار ب خدا همونو بخاه ک خدا سر راهت قرار میده چون بهترینه از رو تجربه گفتم بهت.

لایک نکن خیرشو ببینی

بدون مقدمه اومد دایرکت پیشنهاد داد

یعنی هیچ مکالمه قبلش نبوده این پسره قاطیه

طرف ۲ سال با رلش هست بعدش میره پیشنهاد میده

این با یه جمله میخواد بگیره که حالم بده و این مزهرفات

یک مرد ولی ضد مردان سرزمینم
اصلا نگو عزیزم مرد بفهم دوسش داری میفته رو آب ب قول من بعد برات کلاس می‌ذاره هی باید دنبالش بدوی

چ گیری افتادیم از دستشون بخدا...حالا منم از اون روز ک همو فالو کردیم انگار سندروم دست بیقرار گرفتم هی استوری میذارم😐تا حالا انقد استوری نمیذاشتم