الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تا یادم میاد مغرور با پسری ک دوسم داشت رفتار کردم همین پیگیرش کرد
وا بدی باختی
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ن نگو من تا یادم میاد مغرور با پسری ک دوسم داشت رفتار کردم همین پیگیرش کرد وا بدی باختی
واااییی حالا ی پسر عموی پیگیر داره ک کلا ولم نمیکنه من هرچی سگ محلش میکنم بیشتر پی ام میده🤦🏻♀️کاش بتونم مث این رفتار کنم باهاش...ولی خب اون انگار عین خیالش نیست فقط دیشب بمن گفت چرا حالمو نپرسیدی😐
«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊 ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم برای حاجت دل همه بگیم یاعلی محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نگو چون هم کوچیک میشی هم میگی فامیله اگ نشد ازدواج کنی باهاش بازم داغون میشی همون نگی بهتره بسپار ب خدا همونو بخاه ک خدا سر راهت قرار میده چون بهترینه از رو تجربه گفتم بهت.