2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیدار که بشم اول پسرمو همسرم میبره پیش دبستانی 

منم دختر کوچیکمو حاصر میکنم یا با خودم میبرم یا میزارم پیش مامانم 

بعد که بیام غذا حاضر میکنم با بچه ها وقت میگذرونم 

اگر کارم مونده باشه یکم از کارارو انجام میدم 

همین روتین هر روزمه 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بیدار که بشم اول پسرمو همسرم میبره پیش دبستانی منم دختر کوچیکمو حاصر میکنم یا با خودم میبرم یا میزار ...

من حامله ام و شهر دور صبح یا شوهرم بیدار میشیم میریم سرکار تا حدود سه و نیم اینا بعدش میام ناهار میخوریم من یکم دراز میکشم تا شش بعدش باز پا‌میشم  غذا درست میکنم ظرف میشورم شب میشه 

روزامون تکراری همش

من حامله ام و شهر دور صبح یا شوهرم بیدار میشیم میریم سرکار تا حدود سه و نیم اینا بعدش میام ناهار میخ ...

اره واقعا کاری جز اینا نداریم که انجام بدیم 

ای خداا چند ماهته قشنگمم 

بچه بیاد دیگه تغییر داری تو روزمرت مخصوصا اوایلش 😍😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اره واقعا کاری جز اینا نداریم که انجام بدیم ای خداا چند ماهته قشنگمم بچه بیاد دیگه تغییر داری تو روز ...

شش ماهم عزیزم

اینقدر نگرانم که دورم‌از خانواده تنهایی چجوری بزرگش کنم 🥲

نه بیشتر خونه هستم صب ک بیدار میشم‌میرم خونه مادرشوهرم ی سر میزنم میام‌ناهار حاظر میکنم میخوریم جمع میکنم میخابم شام‌درست میکنم میخوریم میخابم دوباره صب ک‌میشه همین روتین تکراری 😐😐😐حرفای تکراری آدمای تکراری کارای تکراری نه هدفی ن انگیزه ایی هیچی حوصله نیست😒

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

شش ماهم عزیزماینقدر نگرانم که دورم‌از خانواده تنهایی چجوری بزرگش کنم 🥲

به سلامتی بغل بگیریش عزیز دلم 😍

اره واقعاا درکت میکنم اولش یکم سخته ولی بعدش عادت میکنی دیگه 

هر سوالی داشتی اگر خواستی همینجا بهم بگو من هر چی تجربه به دست اوردم برای دوتا بچه هام بهت میگم قشنگم  

نه بیشتر خونه هستم صب ک بیدار میشم‌میرم خونه مادرشوهرم ی سر میزنم میام‌ناهار حاظر میکنم میخوریم جمع ...

خوبه باز خونه مادرشوهرت اونجاست من که این شهر هیچکسو ندارم

سرکار نیستی؟

به سلامتی بغل بگیریش عزیز دلم 😍اره واقعاا درکت میکنم اولش یکم سخته ولی بعدش عادت میکنی دیگه هر سوال ...

مرسی عزیزدلم قربونت برم

دعا کن تا موقع زایمانم با درخواست انتقالی مون موافقت کنن

خوبه باز خونه مادرشوهرت اونجاست من که این شهر هیچکسو ندارمسرکار نیستی؟

اره وگرنه دیونه میشدم منم شهر دورم نه گل شوهرم دوس نداره برم کار کنم باشگاه هم نمیذاره برم فعلان راضی نشده ولی حوصلم‌ سر میره زمان زیاد میارم 😵‍💫

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اره وگرنه دیونه میشدم منم شهر دورم نه گل شوهرم دوس نداره برم کار کنم باشگاه هم نمیذاره برم فعلان راض ...

اره باز برو‌اونجا سرگرم میشی

سعی کن کتاب بخونی و شوهرت راضی کنی بری باشگاه

تلفنی با مامانت حرف بزن چندتا دوست پیدا کن بتونی باهاشون رفت و‌امد کنی