بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان اونایی که انگلیسی شون خوبه بیان لطفا،درحد دو ترم هم بلد باشید کافیه 67 بازدید | 5 پست من تو این ساعت باید بگم گود افترنون یا گود ایونینگ؟؟@__sweet__ مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/07/21 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ئاسو_aso عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1548 ایونینگ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 اخه خوندم تا ۱۰شب میگن عصر بخیریعنی گود افترنونولی گیج شدم الان🥴 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
maygol عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 31585 از ساعت پنج به بعد دیگه evening حساب میشه https://harfeto.timefriend.net/17332544610834
__sweet__ عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 4211 این موقع ها ک زود شب میشه eveningمناسب تره ولی چون افتر نون هم هس میتونی بگی روز بخیر god day ∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶