2777
2789
عنوان

خرید طلا از دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 3169 بازدید | 82 پست
منم میترسم بخرم ازش ولی طلاهاش خوشگل وقیمتش به نظرم مناسب تر بیرون برام عجیبه 

از تاپیک با هم پس انداز کنیم سوال کن ببین کسی خریده 

تاپیک این کاربر @64azin  

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا کلاهبرداری ندیدم. من پنج شیش باری خرید کردم، البته با دقت خرید کردم، راضی بودم و از بیرون ار ...

طلا عرض کردم 

بعد هم پروسه خریدش کلی کلاهبرداری داره  3 سبک ارسال و سقف 300 تومان 

همه هم بیکار نیستن اینقدر درگیر مرجوعی باشند

طلاهای دیجی فوق العاده نازک و بی‌کیفیت با اجرت بالا هستن 

من از یه پیج تو اینستا میخرم هم اجرتش مناسبه هم چیزای ظریف هم می‌ذاره مناسب بودجه همه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

از دیجیکالا فقط اجناسی رو خریداری کن که فروشنده اش خود دیجیکالا باشه.

چون دیجیکالا دیگه مثل سابق نیست که فقط خودش اجناس رو بفروشه،اگه توجه کرده باشی تو صفحه محصولاتش هر محصول چند تا فروشنده داره

یعنی فروشنده های دیگه هم میتونن برن تو دیجیکالا ثبت نام کنن و محصولاتشون رو اونجا بفروشن و خیلی از اونا کیفیتشون مثل کیفیت محصولات خود دیجیکالا نیست

مثلا طلا میخری ولی میبینی دست دومه

ظرف میخری میاد میبینی طرحش فرق میکنه یا لب پریدگی داره یا یه عیب و ایرادی داره

لباس میخری میبینی نخ کش شده یا چروکه یا هر عیب دیگه

حالا تا بیای مرجوع کنی و بیان ببرن و یکی دیگه بهت بدن کلی وقتت گرفته میشه پس همون حضوری بری خرید خیلی بهتره

من خودم خیلی از دیجیکالا خرید میکنم لاقل هفته ای دو سه بار ولی موقع خرید نگاه میکنم تا اطمینان پیدا کنم فروشنده خود دیجیکالاست نه شرکت دیگه ای

Having fun while stuck in life
اصلا همچین کاری نکن  چون‌ ممکنه اصل باشه ولی خیلییییییییییییییییییی نازکه مثل نخ ، و راحت پاره ...

درسته همه ی بچه ها میگن خیلی جنساش ضعیفه و نازکه همون عصر میرم بازار میخرم بی خیال دیجی 🥴

واقعا اگه کسی بگه برو بخر میری میخری؟؟

طلا رو از جای معتبر بگیر که بهت فاکتور بدن

اخه دبجی کالا چیزای دم دستیشم درستو حسابی ارسال نمیکنه چه برسه با طلا

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
به نظرم این جور چیزا رو اینترنتی سفارش نده من خودم فقط چیزای کوچیک رو‌ اینترنتی سفارش میدم  به ...

آره نظر خودمم همینه اولین بار م بود گفتم از بچه های اینجا بپرسم شاید خوب باشن که همه نظرشون منفی