2777
2789
عنوان

خرید طلا از دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 3169 بازدید | 82 پست

به نظرم این جور چیزا رو اینترنتی سفارش نده من خودم فقط چیزای کوچیک رو‌ اینترنتی سفارش میدم 

به نظرم طلا و گوشی و این جور چیزا رو اینترنتی نباید سفارش داد باید حضوری ببینی خودت

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلادبهتره طلا رو خودت ببینی و بخری. من که نخریدم اما تو نظرات نوشتن که اصله. بعدش یک هفته مهلت پس دا ...

واقعا اگر بشه پس فرستاد که خوبه منم نخریدم تا حالا گفتم اول از بچه ها بپرسم ببینم نظرشون چیه بخرم یانه 

تو رو خدا نخر، من یه پلاک گرفتم، طلا شاید باشه ولی اصلا با چشم دیده نمیشه. کاش عکسش بود همین اول که انداختم یه تکه اش گیر کرد به لباسم کند. 

بديش اینه بازگشت هم نداره. 

انداره ی یه لوبیا طلات را تصور کن 

طلا فقط حضوری 

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
تو رو خدا نخر، من یه پلاک گرفتم، طلا شاید باشه ولی اصلا با چشم دیده نمیشه. کاش عکسش بود همین اول که ...

اخه طلا رو نمیشه اینترنتی خرید ک

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نه کم فروشی میکنن دیجی کالا کلاهبردارن 

نه والا کلاهبرداری ندیدم. من پنج شیش باری خرید کردم، البته با دقت خرید کردم، راضی بودم و از بیرون ارزونتر بوده اونایی که خریدم. یه بار از یه تابلو ناراضی بودم، خودشون اومدن پس گرفتن

تو تبریز از دیجی کالا طلا بخری بدون فاکتور میفرستن 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

سعی کن طلافروش اینترنتی نخر

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
بنظرم هرچقدر پول بدی همون قد اش میخوری یکی همینجا میگف انقد طلاهای ظریفو نازکو بدرد نخوره که بخاطر ...

آره تو سایتش دیدم خیلی ظریفن ولی 

خوب من گوشهام سوراخ هاش زیاد واسه بالایی ها گوشواره ظریف و کوچیک خوب میشه اما نمیخوام بدل بهم بندازن

من یه تاپیک دارم دربارش میتونی ببینی😎بعدش تصمیم با خودت

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم