خوشبخت_ترین_دختر مدیر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 440 عنوان نامزدم چند شبه ساعت ۹ میگه شب بخیر و میخوابه،بهش شک کردم | مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 59 پست طرز برخورد مناسب چیه؟ چطور برخورد کنم با این موضوع؟ 1400/07/21 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmdasssk عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 11 عزیزمخانم ها تو این مورد باهوشن خودت میتونی زیرکانه بفهمی که واقعا دوستت داره یا نه اگه شک داری که دوستت داره حتما تمومش کن که بعد افسوس نخوری
kamand_mom عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 1698 میخوام اگه واقعا پاش و داره کج میذاره همین الان تموم کنم واقع بین چی باشم؟ اینی که شما ... اسی بی اعصابی واقعا بقیه دارن راهنمایی میکنن شما گارد گرفتی به نظرم دنبال حل مشکل توی خودت باش نه نی نی سایت
fgth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 2217 انلاینیش و کاری ندارم، کجا میره؟ والابد میخوابه دیگه 😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤ متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚
fgth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 2217 ایول🙏🏻 خب ادم وقتی خواب باشه باصدای زنگ گوشی بیدار میشه =/// 😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤ متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚
dokhtarmardombala عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 14667 مطمئنی هایدت کرده؟ رابطتتون چطوره پیج فیک داری دنبالش کنی ؟؟
جنوووبی عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 978 خوب شد پسر نبودم دوس دختر نداشتم بابا انلاین شدن هرموقع که ازخواب بپری عادیه که
fgth عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 2217 خوب شد پسر نبودم دوس دختر نداشتم بابا انلاین شدن هرموقع که ازخواب بپری عادیه که دقیقامن بهضی وقتا ک زود میخوابم ساعت ۴ و ۵ ک بیدار میشم آن میشمنامزدم باید شک کنه😐😂 😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤ متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚
تنهاوهیچکسم عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 48 یه بار ساعت 10 11 زنگ بزن بهش...یه چیزی الکی بگو مثلا یه کار فوری پیش اومده ...یا بزن خونه شون بگو گ ... هر کاری هم بلد نیست شما یادش بدید. کاراگاه خصوصی که نخواست! ی راهکار ازتون خواست.
ستاره_مشرقی1 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 12417 هر کاری هم بلد نیست شما یادش بدید. کاراگاه خصوصی که نخواست! ی راهکار ازتون خواست. خب میگه مشکوکم این راهشه خدایا راضیم به رضای تو
تنهاوهیچکسم عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 48 خب میگه مشکوکم این راهشه بنظر شما میشه یطرفه قضاوت کرد؟ هنوز نه باهاش حرف زده ، نه ازش علت زود خوابیدنشو پرسیده.یدفه اینطوری براش کاراگابازی در آورد
شکلااااتم عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 3568 شمام اعصاب نداری نیا اینجا مشاوره غیر اصولی بدی من الان خودم به اندازه کافی روحیم متزلزل هست مسئول تزلزل روحیه شما من نیستمامشاوره هم غیر اصولی نیست شما حمله میکنی ادم مجبوره جوابتو بده!در شان خودت ز همه دست کشیدم که تو باشی همهام! وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است
جنوووبی عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 978 دقیقا من بهضی وقتا ک زود میخوابم ساعت ۴ و ۵ ک بیدار میشم آن میشم نامزدم باید شک کنه😐😂 خیلی بده اینجور گیردادنا به انلاین شدن گوشی چیز شخصیه دوس داره ان بشه بره استوری ببینه بگرده نباید همچیو توضیح اونی که میخاد خیانت کنه معلوم میشه نه باانلاین شدن
خوشبخت_ترین_دختر مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 440 مسئول تزلزل روحیه شما من نیستما مشاوره هم غیر اصولی نیست شما حمله میکنی ادم مجبوره جوابتو بده!در شا ... تو خوبسالممشاور از شکم مادرروحیه غیر متزلزلپر از شان و منزلتوا بده بابا🤣🤣🤣🤣
شکلااااتم عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 3568 تو خوب سالم مشاور از شکم مادر روحیه غیر متزلزل پر از شان و منزلت وا بده بابا🤣🤣🤣🤣 اره😉شمام بنظرم وقتی حمله میکنید یعنی هیچکدوم اینا نیستید🖐️ ز همه دست کشیدم که تو باشی همهام! وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است
خوشبخت_ترین_دختر مدیر استارتر عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 440 اره😉شمام بنظرم وقتی حمله میکنید یعنی هیچکدوم اینا نیستید🖐️ تو خوب و با لول برو دیگه چی میخای اینجا