2777
2789
شما ازونایی که سرت زود کلاه میره، کسی که ۹ شب بخابه ۴ صب بیدار میشه نه ۱۰ صب

نه اصلا اتفاقا پاش بیفته جر دهنده خوبی هستم ولی خب تحقیق نمیکنید شک دارید یه پا کارگاه پلیسم هستید ازدواج نکنید خب ، یا با یکی که تعهد داشته باشه حداقل...

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا اگه منظورت از نامزد دوست پسرته خیلی چیرا امکان داره ومهمترینشم که به ذهن من میاد اینه که زن داره! اما اگه نامزد همون نامزده واقعیه نمیدونم شاید خوابش میاد واقعا ! چون شوهر خودمم شبا خسته اس زود خوابش میبره حتیچند شبه همشجلو تلوزیون خوابش میبره منم دلم نمیاد بیدارش کنم دیگه همین پذیرایی میخوابیم

نه اصلا اتفاقا پاش بیفته جر دهنده خوبی هستم ولی خب تحقیق نمیکنید شک دارید یه پا کارگاه پلیسم هستید ا ...

شمام اعصاب نداری نیا اینجا مشاوره غیر اصولی بدی

من الان خودم به اندازه کافی روحیم متزلزل هست

۲۷

پس لطفاً واقع بین باشید و از کارای بچه گانه دست بردارید. واقعا با یه خط دیگه میخواید یازده شب زنگ بزنید؟ که به چی برسید؟ اگه اطمینان نبود چرا نامزد کردین پس؟ از الان شک به دل خودتون راه ندین. این روزا همه هزار و یک درگیری ذهنی دارن. با یک رفتار که نمیشه شک کرد به شریک زندگی. باز هم صاحب اختیاری عزیزم من نظرم رو گفتم.

اینستام هایدم کرده عشق و همینجوری داره از بین میبره خودش

خیلی ساده داری میگذری ازش

اینکه ساعت ۱۱ شب هم با یه خط دیگه زنگ بزنی 

خب میگه با صداش بیدار شدم جواب دادم 

تنها راهش اینه به خونشون زنگ بزنی به یه بهونه ای

یا از خواهری مادری کسی بپرسی فلانی خوابه یا بیدار کارش دارم

خدایا شکرت

بروخونشون. یا زنگ بزن ب خونوادش ساعت ده شب بگو گوشی بدن بهش. 🤔

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 
پس لطفاً واقع بین باشید و از کارای بچه گانه دست بردارید. واقعا با یه خط دیگه میخواید یازده شب زنگ بز ...

میخوام اگه واقعا پاش و داره کج میذاره همین الان تموم کنم 

واقع بین چی باشم؟ 

اینی که شما میگید یه خوشبین احمقه که ۴ سال دیگه افسوس میخوره که شک کرده بودم ولی سادگی کردم

میخوام اگه واقعا پاش و داره کج میذاره همین الان تموم کنم  واقع بین چی باشم؟  اینی که شما ...

واقع بین یعنی اگه فقط همینه شک بیخود کردین. اگه موارد دیگه هم دیدین پیگیر باشین. بچه گانه ترین راه هم چیزیه که نوشتین براش ایول. آخه یازده شب زنگ بزنی برداره چی ثابت میشه دقیقا؟؟؟