2777
2789
عنوان

درد لگن بخاطر کیست😭😭

7081 بازدید | 20 پست

بچه ها به تجویز دکتر از روز سوم پریود دارم ضد بارداری میخورم الان چهار روز شد 

چندوقتی بود دردام رفته بود امروز باز درد پیدا کردم علتش چیه چرا پس دردم دوباره پیدا شد؟ 😭 کسی بوده اینجوری باشه؟ 😭

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور ... 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ناراحتی ۴سانت چیزی نیس دوماه اچ دی بخور آب میش لگن مثانه هم ماله کیستته

اخه میخونم تو نت نوشته چند مدل کیست آندومتریوز و خونی هست کیست ساده هم هست خیلی میترسم خونی باشه بدبخت بشم 😭😭 اچ دی نداد کنتراسمین داد دکتر اونو میخورم...شما هم تجربه داشتی؟ اگر داشتی چند سانتی بوده

بچه داری؟؟؟!

نه خیر سرم خواستم اقدام کنم به بارداری

بیماری نموند سرم نیاد

تا قبل اقدام پریود منظم و اینا داشتم درد لگنی نداشتم

یه بار اورژانسی خوردم و بعدش از اون موقع بدنم داغون شد کیست زد هزار مشکل دیگه... اگر بچه داشتم که اینقدر ناراحت نبودم

نه خیر سرم خواستم اقدام کنم به بارداری بیماری نموند سرم نیاد تا قبل اقدام پریود منظم و اینا د ...

عزیزم من آبجیم کیست داشت اقدام به بارداری کرد تو هم اقدام کن ولی استراحت مطلق داشته باش هیچی نمیشه عزیزم خوشحالت که کیستت کوچیکه ماله من 11سانت گفتن سرطان یا کیست برام دعا کن منم بتونم مادرشم

عزیزم من آبجیم کیست داشت اقدام به بارداری کرد تو هم اقدام کن ولی استراحت مطلق داشته باش هیچی نمیشه ع ...

انشالله مال تو هم خوب میشه عزیزم 

تو هم درد لگنی داری؟ 

نه عزیزم فقط موقع رابطه مثانم درد میگیره

پس هر کی یه جوره

من یه مشکلی هم که دارم ببخشید بعضی وقتا موقع دفع مدفوع یه چند ثانیه به من یه درد شدید شکم میاد شدید افتضاح که نفسم میگیره سریع باید برم دستشویی 

نمیدونم از کیست هست یا روده مشکل دارم

خدا بهمون رحم کنه خلاصه