2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردم بخدا

100 بازدید | 7 پست

اومدیم آپارتمان. همسرمو هم همه خوب و مومن و باشخصیت می‌شناسن تو آپارتمان. ولی انقدر که مزخرفه آپارتمانش پایین سرفه کنی صداش میره بالا.زن طبقه بالا همیشه صداش پایینه .مطمئنم مال ماهم میره .هروز دعوا میکنیم صدامون میره بالا .میره واحد روبرو بغلی .بخدا دیگه خجالت میکشم.الانم دعوا کردیم زن همسایه روبرو درش باز شد رفت بیرون حتما شنیده البته الان صدای من نبود صدای شوهرم بود ....بخدا خسته شدم از بی آبرویی دیگه. چی بود این آپارتمان نشینی 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که اونامیشنون یانمیشنون براا مهم نباشه،وقتتوبزارسرحل کردن مشکلاتتون که باهم دعوانکنین عزیزم،براا ...

همسر من یه ادم‌نفهمی هست که هروز دعوامون یعتی بیفته زمین هم میگه تو تقصیر کار بودی 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊
همسر من یه ادم‌نفهمی هست که هروز دعوامون یعتی بیفته زمین هم میگه تو تقصیر کار بودی 

ای بابا چقدربد،درک نیکنم مردی که منطقی نباشه عذابه،مخصوصاازاونایی باشه که هرکی میبینه بگه وای خوشبحالت چه شوهری داری ولی توخونه مث دیو دوسرباشه،زیاداعصابتوخوردنکن فکرسلامتی خودت باش