2777
2789
عنوان

دلم گرفته. کی حال صحبت داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
منم دلم خیلی گرفته عشقم مشکل مالی براش  پیش اومده ی عالمه بدهی بار اورده فعلا نمیتونه بیاد خاست ...

عزیزمم به نظرم اول کار کنه و قسطاشو بده بعدا بیاد خواستگاریت. الان سخته ولی بعد عروسی سخت تر میشه. بهش کمک کن و دعا کن که مشکلاتش زود حل شه. منم دعا میکنم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکن کجایی عزیزم

عزیزم غرب تهران. اندیشه

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
مال اینکه شاید میگه چرا این شوهر کرده

بیشعوره اصلا نمیخوام ببینمش. حالا هر چی باشه این ارزو دیگه زیادیه

هر شب چهار قل بخون و آیه الکرسی هر روز سوره یس رو بخون به هر مبین که رسیدی تو اب فوت کن از آبش تو غذا و نوشیدنیتون استفاده کنید اما دور نریز نهایت اضافه اومد بریز پای گلدون 

عزیز دلم همیشه شاد و خوشبخت باشی خدا به دلت آرامش بده

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
برادرم داری

اره خداروشکر یه برادر و یه زن داداش عالی دارم که خیلی بهمون کمک میکنه. و اونم میگه تموم تلاششو میکنه که توی این چند ماه بهمون کلی کمک کنه

هر شب چهار قل بخون و آیه الکرسی هر روز سوره یس رو بخون به هر مبین که رسیدی تو اب فوت کن از آبش تو غذ ...

چله ی ایت الکرسی رو شروع کردم. ولی چهار قلو از امشب میخونم مررسی گلم

بخدا نمیدونی سر یه چیز بیخووووووووودی برای بچه ی توی شکمم ارزو کرد سقط بشه. بغض گلومو گرفته. دیگه نم ...

منم ازین خواهرا دارم حیف اسم خواهر رو اینا باشه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
من خواهر ندارم  خیلی غصه میخورم  خیلی تنهام

خواهر باید خوب باشه وگرنه بلای جونه عزیزم