2777
2789
عنوان

دلم گرفته. کی حال صحبت داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
چله ی ایت الکرسی رو شروع کردم. ولی چهار قلو از امشب میخونم مررسی گلم

عزیز دلمی     

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
منم ازین خواهرا دارم حیف اسم خواهر رو اینا باشه

واقعا حیف . تازه مامانم میگه عصبانی بوده یه چیزی گفته. در صورتی که باید حقو به من میدادددد

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حیف . تازه مامانم میگه عصبانی بوده یه چیزی گفته. در صورتی که باید حقو به من میدادددد

کمتر برو اونجا الان از هرچیزی واجبتر آرامش خودته

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
نه بگو چیکار کرده بزار راحت شی

گوشیش خراب شده ، فعلا پول نداره بخرهگ برگشته میگه گوشیتو بده من تو حامله ایی استفاده نمیکنی. گفتم اخه خودم لازم دارم 

بعد میگه اینهمه بهت خوبی کردم برات جیز میز خریدم بی لیاقت بودی و اینا.

گفتم خب نمیخریدی

بعد گفت انشالله به من نیلزمند بشی، گریت در بیاد. انشالله بچت سقط بشه. من فقط گفتم گوشیمو نمیدم. حرف بدی زدم؟؟؟

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
منم اندیشم

عزیزم چقدر خوب. 😍

کمتر برو اونجا الان از هرچیزی واجبتر آرامش خودته

هفته ایی یکبار میرم. اصلا دوست ندارم فعلا برم. چون شوهرم در جریان نبست و مشکلات خودشو داره نمیخوام اون متوجه شه و درگیرش کنم اخه

اره خیلی همو دوست داریم. یه وقتایی میگه اشتباه کردم که باهات ازدواج کردم که بدبختت کردم. میگم اول زن ...

خدارو شکر کن من مشکلی ندارم ولی دوسشم ندارم اونم که انگار تو زندگی فقط س.ک .س مهمه اصن واسش مهم نیس یکی باشه براش بپزه بشوره بسابه بده بسشه 

خدایااااا فقط خودت   نه بنده های بی خودت 
هفته ایی یکبار میرم. اصلا دوست ندارم فعلا برم. چون شوهرم در جریان نبست و مشکلات خودشو داره نمیخوام ا ...

لازم نیست بدونه بگو به خاطر شرایط بارداری حوصله رفت و امد نداری 

من کاملا درکت میکنم 

البته من مدتیه کلا با خانواده ام قطع رابطه کردم یکی از دلایل اصلیش هم همین به اصطلاح خواهرم بود 

خدارو شکر کن من مشکلی ندارم ولی دوسشم ندارم اونم که انگار تو زندگی فقط س.ک .س مهمه اصن واسش مهم نیس ...

عزیزم‌اونجوری خیلی سخت تره. 😔

اره خیلی همو دوست داریم. یه وقتایی میگه اشتباه کردم که باهات ازدواج کردم که بدبختت کردم. میگم اول زن ...

عزیزم 😍الهی که خدا به زندگیتون کلی برکت میده ... عشقتون پایدار باشه

لازم نیست بدونه بگو به خاطر شرایط بارداری حوصله رفت و امد نداری  من کاملا درکت میکنم  ال ...

فکر خوبیه. عزیزم خواهر و خانواده ی بد خیلی بدههه

عزیزم‌اونجوری خیلی سخت تره. 😔

دقیقا اگه یکم حالیش بود این زندگی نیس بیخیالم میشد خیلی خوب بود ولی اون توقعش همینه انگار ۶۰سال پیشه منم مامانش 

خدایااااا فقط خودت   نه بنده های بی خودت 
فکر خوبیه. عزیزم خواهر و خانواده ی بد خیلی بدههه

اره چون آدم از غریبه انتظار هر بدی داره هر حرفی ممکنه از غریبه بشنوه اما وقتی یه سری حرفارو از خانواده خودت میشنوی و یه سری کارهارو ازشون میبینی که حتی دشمن با آدم انجام نداده واقعا شوک بزرگیه .