2777
2789
عنوان

دلم گرفته. کی حال صحبت داره؟

483 بازدید | 46 پست

معلوم نیست چه زندگی میکنم. شوهرمو خیلی دوست دارم و عاشق هم بودیم که ازدواج کردیم. الان زندگیمون شاید چشم خورده نمیدونم.

شوهرم یه مدت مریض شد و خونه نشین ، از کار بیکار شد ، الانم باردارم ، ماشینمون خراب شده گوشه ی پارکینگ ، شوهرم دنبال کاره ولی حالا تا استخدام بشه ، کارتامون دیگه داره به تهش میرسه.فعلا خونه ی مادر شوهرم. اوضاعم خیلی بده. دلم گرفته.

یه خواهر دارم مثل یزید که از من بزرگتره و ازدواج نگرده و من به خاطر مادرم مجبورم هر وقت میرم اونجا ببینمش. دیگه دوست دارم سر به تنش نباشه چون ادم خیلی بدیه و نگم براتون چیکارا با من کرده که بحثش جداست

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم ایشاالله حل میشه چند تا دعای حل مشکل دان کن بخون 

متاسفانه منم یه خواهری دارم که راضیه الان بمیرم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

منم دلم خیلی گرفته عشقم مشکل مالی براش  پیش اومده ی عالمه بدهی بار اورده فعلا نمیتونه بیاد خاستگاریم دارم دیوونه میشم خیلی دوسش دارم دلم میخاد هرچه زود تر بهم برسیم حتی راضیم با این شرایتش باهاش ازدواج کنم😭😭😭

قلبت همیشه چیزایی رو به یادت میاره که ذهنت میخاد فراموش کنه...🖤
از خواهرنگو ک.ازهمه بدتر ن

بخدا نمیدونی سر یه چیز بیخووووووووودی برای بچه ی توی شکمم ارزو کرد سقط بشه. بغض گلومو گرفته. دیگه نمیخوام ببینمش. چیکار کنممم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
😓خیلی شرایطت بده  ایشالا بزودی همه چی درست شه عزیزم هرکی یه مشگلی داره توی زندگیش این مدت ه ...

دعا کنید. خیلی دلم گرفته

برای بهتر شدن زندگیت دعا میکنم باز خوبه عاشق شوهرتی 

اره خیلی همو دوست داریم. یه وقتایی میگه اشتباه کردم که باهات ازدواج کردم که بدبختت کردم. میگم اول زندگیه درستش میکنیم باهم.