2777
2789
عنوان

بیاین براتون زیارت عاشورا بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 124 پست
حاجت رواشی خانومی❤️

ممنون عزیزم همچنین شما

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

عزیزم براتون صلوات فرستادم الهی که به خواسته هاتون برسید ما هم مریض بدحال داریم لطفا براشون دعا کنید و حین زیارت عاشورا خوندن یادش کنید. ممنون عزیزم حاجت روا باشی

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم براتون صلوات فرستادم الهی که به خواسته هاتون برسید ما هم مریض بدحال داریم لطفا براشون دعا کنید ...

عزیزم خیلی لطف کردی

به روی چشم

انشالله زودتر شفا میگیذن خدا بهشون عمر طولانی با عزت و سلامتی ببخشه

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر شم 😭😭 خواستگار خوب دارم دعا کن انشالله پدرم راضی شه و قسمت هم باشه تو همین سال ۱۴۰۰ ازدواج کنیم و خوشبخت شیم تو رو خدا خواستگارم و خانوادش از ظاهرم خوششون بیاد وقتی انشاالله بیان ببینم و انشاالله خواهانم باشن واقعا😭😭🤲🤲🤲🤲

تو رو خدا دعا کن دیگه نامزدیی وعقدم بهم نخوره🙏🏻😔😭

برای مادر و خواهرم و اعظم (خودم) دعا کن همه  مشکلاتمون حل شه و خدا دلمونو شاد کنه 😭

قبلا نامزد داشتم بعد۷ ماه خواستیم عقد کنیم بهم زدن گذاشتن و رفتن و کلی حرف و حدیث درست کردن برامون 😭

دعا کن پدرم دیگه کتکمون نزنه و بداخلاق و خسیس و شکاک و بد دل نباشه و تو خونه زندانیمون نکنه و پنهان کار و ظالم و فاسد نباشه و هر خواستگاریی که میاد برام بهمون بگه و مشورت کنه باهامون 😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اسمم اعظمه تو رو خدا خیلی دعام کن تو سال ۱۴۰۰ بخت خوب نصیبم شه و ازدواج کنم و خوشبخت و عاقبت به خیر ...

عزیزدلم ناراحت شدم واسه اتفاقات تلخی که تجربه کردین☹️

انشالله که همه ی مشکلاتت حل میشه یه همسر عالی و عاشق سرراهت قرار میگیری به زودی زود مزدوج میشی و خوشبختتتت😍😍😍

انشالله ازین به بعدت انقدددد غرق خوشبختی بشی که اثن این روزای تلخ یادت بره😍😍

عزیزدلم ناراحت شدم واسه اتفاقات تلخی که تجربه کردین☹️ انشالله که همه ی مشکلاتت حل میشه یه همسر عالی ...

ممنونم عزیز دلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺

موهام خیلی سفید شدن 💔💔💔

دعام کن لطفاااااا 🥺

ممنونم عزیز دلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺 موهام خیلی سفید شدن 💔💔💔 دعام کن لطفاااااا 🥺

قربونت برم خدابزرگه مطمئن باش به ازای همه ی سختیایی که کشیدی یهو یه خوشبختی بزرگ نصیبت میشه

منم اگه قابل باشم برات دعا میکنم😘❤️

قربونت برم خدابزرگه مطمئن باش به ازای همه ی سختیایی که کشیدی یهو یه خوشبختی بزرگ نصیبت میشه منم اگه ...

خیلی ممنونم قربونت عزیز دلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺

امیدوارم و انشاالله روزای خوب هم بیاد💔😢

خیلی ممنونم قربونت عزیز دلم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺 امیدوارم و انشاالله روزای خوب هم بیاد💔😢

انشاللللللله😍❤️