sormei مدیر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 عنوان بیاین براتون زیارت عاشورا بخونم | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 124 پست خانوما میخوام عصر زیارت عاشورا بخونم هرکی دوس داشت بگه به نیتش بخونم اگه دوست داشتین سه تا صلوات بفرستین برام منم به حاجاتم برسم دعا درحق دیگری زودتر اجابت میشه❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️ 1400/07/20 | 13:58 21 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 براتون 10 تا صلوات میفرستم گلم دعا کن مامان شم اسمم شیدا خیلی لطف کردی مهربونچشم انشالله خدا بهتون یه نی نی ناز و سالم و مهربون مثل مامانش ببخشه❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
گمنام156 عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 3455 لطف کردی عزیزم انشالله خدا بهشون عمر با عزت و سلامتی بده سایشون مستدام لطفادعاکن برابابام ممنونتم احتمال سرطان دادن لطفادعاکن برای عاقبت بخیری وسلامتی خانوادم میشه یدونه صلوات بفرستی؟!براحاجت رواییم دعام کنین لطفا🌷❤
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 واااقعا چقدر مهربونی عزیزم الهی هر چی تو دلت ارزو تبدیل به واقعیت بشه به نیت کار همسرم درست بشه و خو ... عزیزم مهربونی از خودته مرسی از دعای قشنگت انشالله در حق خودت مستجاب شه😍چشم انشالله که ازین به بعد انقد غرق در خوشبختی بشی این سختیا یادتون بره😍❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
eliott93 عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11462 خیلی لطف کردی مهربون چشم انشالله خدا بهتون یه نی نی ناز و سالم و مهربون مثل مامانش ببخشه❤️ فداتشم لطف داری مهربون ان شاءالله خیلی محتاج دعام🙏🙏 خدایا خودت برام معجزه کن.
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 التماس دعا عزیزم حاجت رواشی گلم❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
madam916356 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 10410 عزیزم مهربونی از خودته مرسی از دعای قشنگت انشالله در حق خودت مستجاب شه😍 چشم انشالله که ازین به بعد ... فداتشم امییییبن برای همه و همچنین شما عزیزدل🤩🥰💖💖🙏🙏🙏🙏
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 التماس دعا عزیزم اسمم فاطمه🙏برات سه تا صلوات فرستادم خیلی لطف کردی عزیزمبه روی چشم حاجت روا شی❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 فرستادم😔😔تو رو خدا برام دعا کن چیزی که میخوام خدا بهم بده قسمتم کنه و صلاحم بدونه😔😔😔اسمم مریم ... مرسی عزیزم لطف کردیعزیزم خداااااانکنههههههههانشالله همین روزا خدا یجوری غرق در خوشبختیت میکنه به ارزوهات میرسونتت این روزات یادت بره😍😍 چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 برامنم خواهش میکنم بخونم خدا خیرت بده اسمم حدیث چشم عزیزم حاجت روا شی❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
ستیلا_۸۰ عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1255 مرسی عزیزم لطف کردی عزیزم خداااااانکنهههههههه انشالله همین روزا خدا یجوری غرق در خوشبختیت میکنه به ... خدا ی کادو داد دوسال پیش روز تولدم بهمسه هفته پیش ازم گرفتش (:تولدم شب یلداس میخوام دوباره کادو رو بهم پس بده(: کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 حاجت رواشی خانومی❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 همچنین گلم برات صلوات میفرستم برسی به هرچی ک میخوای مرسی عزیزم لطف میکنی❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 ترو خدا اسم منم ببر اسم رویا یه گره بزرگی توی زندگیمه یه مشششککلل خیلی بزرگی چشم عزیزدلانشالله به زودی زود به بهترین شکل ممکن حل میشه❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 لطفادعاکن برابابام ممنونتم احتمال سرطان دادن لطفادعاکن عزیزممممم انشالله خدا بهشون سلامتی بده بیماری دور باشه ازشون❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 خدا ی کادو داد دوسال پیش روز تولدم بهم سه هفته پیش ازم گرفتش (: تولدم شب یلداس میخوام دوباره کادو ... انشاللللله❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️