sormei مدیر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 عنوان بیاین براتون زیارت عاشورا بخونم | مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 124 پست خانوما میخوام عصر زیارت عاشورا بخونم هرکی دوس داشت بگه به نیتش بخونم اگه دوست داشتین سه تا صلوات بفرستین برام منم به حاجاتم برسم دعا درحق دیگری زودتر اجابت میشه❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️ 1400/07/20 | 13:58 21 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 التماس دعا عزیزم توروخدا برامنم خیلی دعا کن .انشالله حاجت روا شی خاطره ام به روی چشم حاجت روا شی❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 48184 اره توتلویزیون هم مداحی میکنن خوبه مرسی ک گفتی تلویزون ما ک خاموشه ... از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
taraneh99 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 404 التماس دعا عزیزم لطفا واسه سلامتیم و شغلم صلوات بفرستین
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 اسمم زهراس حاجت رواشی❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 برای حل مشکلم دعا کن انشالله به زودی زود به بهترین شکل حل میشه❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 عزیزم فرستادم صلوات رو برای منم دعا کن واسه خوشبختیم واسه بچه دار شدنم واسه همه چی لطف کردی عزیزمانشالله که هم خوشبخت شی هم خدا یه کوچولوی ناز سالم بهت ببخشه😍 چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
f_mehr عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 7957 التماس دعا عزیزم اسمم فاطمه🙏برات سه تا صلوات فرستادم یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 فرستادم،ممنونم میشه برای بابام بخونی؟!برای شفاوسلامتیش بخون ممنونتم لطف کردی عزیزمانشالله خدا بهشون عمر با عزت و سلامتی بده سایشون مستدام چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی مح ... عزیزم لطف کردیبه روی چشمحاجت روا شی چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
بیبیخاتون عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 5390 لطف کردی عزیزم انشالله که هم خوشبخت شی هم خدا یه کوچولوی ناز سالم بهت ببخشه😍 انشاللللللللهههههههه❤️❤️❤️💖💜💜💜 خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید.
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 فرستادم عزیزدلم اسمم مبیناس دعاکنین مشکلم حل شه متشکرم لطف کردی عزیزمانشالله عرچه زودتر مشکلت به بهترین شکل حل میشه❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 لطفا برا من دعا کن ب سختی و با آی وی اف بار دار شدم دعا کنید به خوشی و سلامتی بغلشون کنم خیلی نگرانم ... عزیزم انشالله به خوشی و سلامتی بچه های نازتو بغل کنی پیشاپیش قدم نورسیده مبارک😍😍 چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
ستیلا_۸۰ عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 1255 فرستادم😔😔تو رو خدا برام دعا کن چیزی که میخوام خدا بهم بده قسمتم کنه و صلاحم بدونه😔😔😔اسمم مریمآه خدا دیگ تاقت ندارم جونمو بگیر کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 من اسمم فرناز اسی برات صلوات فرستادم امروز وفات حضرت سکینه س همه رودعاکن @دخترناراحت @ ... لطف کردی عزیزم به روی چشم انشالله همه به خواسته های خیرشون برسن❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
sormei مدیر استارتر عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 6270 برا منم یخون سه تاصلوات فرستادم.حاجت روابشی مهربون😍😘🤩 لطف کردی عزیز دل😍به روی چشمحاجت روا شی عزیزم❤️ چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️