2777
2789
عنوان

دارم از غصه میمیرم میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 19 پست
فقط به من گفت تعدادش کمه چیز دیگه نگفت

مهم اینه تعدادی داشته باشه اگه صفر بود باید بهم میریختی ولی الان تعدادش صفر نیست خدا بزرگه باید مواردی که اسپرم و تقویت میکنه مصرف کنی

با دارو ها میشه غوغا کرد نگران نباش.بالاخره داشته فقط کم بوده موردی نیست سلن پلاس محشره برای اسپرم .ویتامین ای بهش بده بخوره مواردی که ویتامین ث داره خوبه برای اسپرم موز و میوه های استوایی انبه و این جور چیزا برای اسپرم خوبه خرنوب بخوره البته بگم اگه شروع کرد نباید قطع کنه چون میریزه ولی اگه تنبلی نمیکنه بخوره دستورشو بگو تا بهت بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم اگه بگید یه دنیا ممنونم

ببین اگه شروع کردی به هیچ عنوان نباید قطع بشه بدتر میشه ببین چقددددددددددر تاکید کردم یعنی یا نباید شروع کنه یا اگه خورد باید هر روز بخوره.خرنوب میخری تازه باشه دونه هاش باید کامل در بیاری کامل.اگه یک دونه هم توش بره نمیشه خوردش دیگه.طرف دقت نکرده بود مجبور شد همشو ریخت دور دونه هاش باید کامل در بیاد با چکش بشکونش حسابی دونه هاشو در آوردی بزن آسیاب مثل چایی بشه زیاد آسیاب نکنی بشه عین آرد.مثل ذرات چایی بشه اینو یک لیوان آب میزاره بجوشه یک قاشق مرباخوری خرنوب آسیاب شده میریزی میزاری سه تا پنج دقیقه بجوشه خاموش میکنی میزاری نیم ساعت دم میاد بعد از صافی رد میکنی روزی دو بار میخوری صبح و شب.معجزه ای هست برای خودش.قرص سلن پلاس ازش غافل نشو هم خودت هم شوهرت میتونید بخورید برای شوهرت فوق العاده است اگه خواستی اقدام کنی راهنماییت میکنم