2777
2789
عنوان

تب نوزاد لطفا منو راهنمایی کنید

96 بازدید | 18 پست

سلام من واکسن دو ماهگی برا پسرم زدم و یکم تب کرده سوالم اینه انگشتای دست و پاش خنکه ولی پیشانیش گرمه و ۳۸ درجه هست ایا لازمه با دستمال نم دار رو پیشانیش بکشم ؟چون انگشتاش سرده میگم نکنه کارم اشتباهه؟

بزار کانل راهنماییت کنم چون دد این زمینه تجربه دارم‌

بهم بگو تبشو با تب سنج دیجیتالی گرفتی؟

و از طریق زیربغل؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

مطمئنی عدد درسته؟

تب سنج کامل باید بهش بچسبه ها

چون ۳۸ وقتی هست معمولا دست سرد نمیشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دست و پاش سرده، سرد کردن این قسمت ها فقط باعث لرزیدن بچه میشه.

یه جوراب نازک و یه دستکش نازک نخی بهش بپوشون

تا زمانی که عدد تب سنج زیر بغل ۳۸/۵ یا مقعدی ۳۹ نشده در این سن نیاز به تنشویه و دستمال نداری میتونی با شیاف یا قطره کنترل کنی

اما وقتی به مرز این عددها رسید باید تنشویه رو شروع کنی.

تنشویه با دستمال آب ولرم انجام بده و نباید سرد باشه

خیلی ممنونم گلم با دیجیتالی گرفتم روی پیشانیش سنجیدم قبلش هم دیجیتالی و جیوه ای رو روی خودم امتحان ...

دیجیتالی رو باید زیربغلش بزاری عزیزم

بزار زیربغل ببسن چند هست

دستشو بیار بالا کانل بزار زیربغلش بچشبون بین دستاش نزدیک سینه

دستاش بمونه روی دماسنج 

دماسنج وسط بازو و بدن

نه نکش طبیعیه فقط قطره ی استامینوفن بهش بده چیزای خنک ام تنش کن. من برا دخترم همه ی لباساش رو در آور ...

امروز ابگوشت مونده خوردم یکم حالت تهوع داشتم بعدش ترسیدم بهش شیر خودمو بدم شیر خشک دادم شما میدونی تاثیر غذا تا کی روی شیر میمونه؟

امروز ابگوشت مونده خوردم یکم حالت تهوع داشتم بعدش ترسیدم بهش شیر خودمو بدم شیر خشک دادم شما میدونی ت ...

نمی‌دونم ولی باید شیرتو بدوشی اگه اینجوریه چون به هر حال تاثیر داره ⁦☹️⁩

اصلا دستمال خیس روی پیشونی گذاشتن اشتباهه و خدای نکرده باعث تشنج میشه. همون استامینوفن کافیه. پتو ننداز. دمای خونه هم نه گرم باشه نه سرد. ۴ساعت یبار دارو بده. اگه بعد نیم ساعت نیومد پایین دستمال خیس ولرم هم دمای بدن روی کشاله ران  و یکم روی شکمش بذار

امروز ابگوشت مونده خوردم یکم حالت تهوع داشتم بعدش ترسیدم بهش شیر خودمو بدم شیر خشک دادم شما میدونی ت ...

تاثیری نداره. غذا که مونده باشه نمیره توی شیرت که. روزای حساس که باید مرتب شیرش بدی همیشه غذای کافی و خوب و مقوی بخور. شیر خودت بهترین داروی تب

اگر دست و پاش سرده، سرد کردن این قسمت ها فقط باعث لرزیدن بچه میشه. یه جوراب نازک و یه دستکش نازک نخ ...

دکتر میگفت تب که زیاد باشه پایین تنه از پا شروع میکنه به سرد شدن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم