2777
2789
عنوان

دانشگاه

3404 بازدید | 28 پست

بچه ها میشه لطفا یه چیزایی درمورد دانشگاه بهم بگین ممنون هیچی نمیدونم اصلا نمیدونم  چیکار کنم روز اول باید منتظر باشم صدام کنن؟یا چی یکی میگفت منتظر بودم زنگ بخوره برم داخل 🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اصلا گوشی اینا راه میدن؟توروخدا نخندین تو خانوادمون هم اولین نفری هستم که میرم دانشگاه هیشکی رو ندارم بپرسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

10 نکته مهم که ترم اولی‌ها، در صورت حضوری شدن کلاس‌ها باید بدانند :

۱. لازم نیست روز اول عاشق شوید ، عشق در یک نگاه را ساخته‌اند تا گزینه‌های بهتر را از چنگتان خارج کنند ! کمی صبر پیشه کنید ، دست کم ۴ سال برای انتخاب درست فرصت دارید

۲. اولویت انتخاب و دستیابی کراش با سال بالایی‌هاست ، آن‌ها حداقل یکسال برای این زمان صبر کرده‌اند ، پس صف را به هم نزنید

۳. استادانی که ترم اول به شما درس می‌دهند اساتید دروس عمومی هستند ، فکر نکنید با پاچه خواری آن‌ها ترم بعد در هاروارد ادامه تحصیل می‌دهید !

۴. روزی که تربیت بدنی دارید لازم نیست با شلوار ورزشی به دانشگاه بروید :)))

۵. از ترم یک همدیگر را دکتر یا مهندس خطاب نکنید ، به مرور متوجه می شوید سایرین این القاب را به عنوان فحش استفاده می‌کنند

۶. خرید و جلد کردن تمام کتب دانشگاهی لازم نیست ، داشتن یا گرفتن یک جزوه خوش خط هم نمراتتان را تضمین می‌کند هم آینده‌تان را

۷. پایان ساعت کلاس زنگ زده نمی‌شود و بالطبع چیزی تحت عنوان زنگ تفریح وجود ندارد :|

۸. خارج شدن از کلاس برای آب خوردن ، دستشویی رفتن و … نیازمند اجازه گرفتن از استاد درس نیست

۹. شما وارد دانشگاه شده اید نه لاس وگاس ، مختلط بودن بودن دانشگاه به معنی رفتن به پول پارتی نیست ، خودتان را کنترل کنید !

۱۰. تجربه نشان داده هیچ دختری عاشق جفتک زدن دو پسر به هم نشده است ، سعی نکنید با این حرکات دل همکلاسی‌هایتان را بدست بیاورید 😂

بفرستید برا ترمک‌ها تا یاد بگیرن :)

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر! 

صدات کنن؟نه خودت کلاست رو پیدا میکنی میری میشینی اونجا تا استاد بیاد شروع کنه 

هر وقت استاد کلاس رو تموم کرد هم میری بیرون 

هر چیزی میتونی ببری گوشی و لوازم ارایش و ...

واسه بیرون رفتن از کلاس هم نیاز نیست اجازه بگیری از استاد 

اوم دیگه نمیدونم سوال داری بپرس بگم؟

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

سلام

اول تبریک برای دانشگاه رفتنت

دانشگاه موبایل میتونی ببری ولی حتما سایلنت کن

بدون اجازه از کلاس میتونی خارج شی

اگه وسط کلاس رسیدی سلام نده و اروم برو یه جای خالی پیدا کن بشین 

دانشگاه زنگ نداره😂 خودت باید طبق ساعت بری شماره کلاستو پیدا کنی بری سر کلاس

معمولا خود استادا آنتراک ( استراحت) میدن 

ولی اگه ام ندادن ترجیحا تا شناخت اون استاد سعی نکن بگی انتراک بده

برای دیده شدن توسط استادا ام سعی کن توی بحثا شرکت کنی و کلاساتو مرتب بری حتما حتما هم درس بخون! 

باز سوال داشتی بگو تا برات بگم

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

جدی واسه بیرون رفتن نیاز نیست اجازه بگیریم..سرمونو بندازیم پایین بریم بیرون؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
صدات کنن؟نه خودت کلاست رو پیدا میکنی میری میشینی اونجا تا استاد بیاد شروع کنه  هر وقت استاد کل ...

ممنون عزیزم یعنی سرمو بندازم پایین برم بیرون؟🤣🤣زشت نیست