2777
2789
عنوان

خانم های همه چی دان میشه بیابد(متاهل وبچه دار)

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست
چرا نگیری حتما بگیر کلاه خیلی بدرد میخوره سرهم مخمل و اینام خیلی خوبن فقط زیاد کوچیک نگیر

خب شماره چند همینوموندم اخه دیگه نمیتونه بپوشش بعدم کوچولومیشع

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
من خصوصي بودم بهم دادن حتي دورپيچم دادن  اما از اقوام دولتي بود به اونم داده بودن

اهان تاحالانشنیدم یعنی کلاه ودستکش لباس میدن؟اخه شایدرفتم خصوصی

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شماره چند همینوموندم اخه دیگه نمیتونه بپوشش بعدم کوچولومیشع

گلاه بند دار نخر از اينا كه از بالا سر ميكنن معموليا بخر حتما چون بند دارا گوش بچه رو كامل نميگيره معموليا هم گوش بچه رو ميگيره هم بندش دور گردن بچه نميفته يه وقت تو خاب بغلته اذيت بشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
گلاه بند دار نخر از اينا كه از بالا سر ميكنن معموليا بخر حتما چون بند دارا گوش بچه رو كامل نميگيره م ...

لباس چیکارکنم سرهمی پشمی شماره چندبگیرم ای خدا چقدربی تجربگی بده

بله كلاه دستكش لباس دور پيچ 

ساك مادر (من خصوصي بودم بهم ميدادن اما هزينه ايي كه حساب ميكردن ٣برابر بيرون بودمن خودم بردم😄)

يكم وسيله ارايش 

يه روسري شيك و قشنگ 

دنپايي من نبردم خريدم 

نوار بهداشتي من از خونه بردم 

پد سينه حتما بخر چون نميدن و لباس زيرت كثيف ميشه هميشه بزار و مدام عوض كن هم سينت كثيف نميشه بچه مريض بشه هم لباست كثيف نميشه 

شورتكس دوتا 

يه سو تين 

ساك بچه 

يه دست لباس سايز صفر 

اغوشي يا كرير يا ساك ساحلي 

دورپيچ 

كلاه 

دستكش 

جوراب يا پا پوش 

پوشك و دستمال مرطوب البته تا تو بيمارستاني با خودشونه البته خصوصي بري 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

برات نوشتم ببين باز هرجا سوال داشتي بپرس فقط سرهمي خيلي مزخرفه بچه ماه اول زياد نم ميده مادرم بلد نيست پوشك كنه ديگه بدتر سرهميو كثيف كنه مجبوري لختش كني بچه زود سرما ميخوره 

راسي پوشك يه بسته ١٢تايي صفر بخر 

بله كلاه دستكش لباس دور پيچ  ساك مادر (من خصوصي بودم بهم ميدادن اما هزينه ايي كه حساب ميكرد ...

ازتون چقدرگرفتن؟ممنون عزیزم 

سایز سه بگیر چهار دست سایز یک و دو  بگیری کافیه  البته نی نی من تپله از رو اون میگم کلی ل ...

ممنون عزیزم

ازتون چقدرگرفتن؟ممنون عزیزم 

من سال ٩٨بودم متاسفانه خودم دوروز كامل بستري بودم و زايمان نميكردم و زايمان طبيعي بدون درد داشتم كه هزينه امپول جدا بايد بدين بعد زايمانم بچم هفت روز بستري بود و خودم پادار پس قابل مقايسه با زايمان نرمال نبود هزينش هرچند نميدونمم اينقد حالم بد بود بخاطر بچم و نوع زايمانم كه فقط گريه ميكردم

من سال ٩٨بودم متاسفانه خودم دوروز كامل بستري بودم و زايمان نميكردم و زايمان طبيعي بدون درد داشتم كه ...

یعنی امپول میزنن دیگه دردندار؟شنیده بودم ولی باورنکردم.

من سال ٩٨بودم متاسفانه خودم دوروز كامل بستري بودم و زايمان نميكردم و زايمان طبيعي بدون درد داشتم كه ...

اخی چرا بچتون بستری شد؟عزیزم

اخی چرا بچتون بستری شد؟عزیزم

يه نوع زردي به نام ناسازگاري گروه خوني بچه با مادر از تو شكمم زردي داشت و بلافاصله بستري شد 

یعنی امپول میزنن دیگه دردندار؟شنیده بودم ولی باورنکردم.

بله تا ٤سانت كه هنوز دردا سدت نداره نميزنن بعدش ميزنن واقعا از امپوله راضي بودم موقع زايمان انچنان درد نداشتم اما خب بعد درد كمر داره تا شش ماه واسه بعضيا كه من داشتم ولي باز برگردم انتخاب ميكنم 

بله تا ٤سانت كه هنوز دردا سدت نداره نميزنن بعدش ميزنن واقعا از امپوله راضي بودم موقع زايمان انچنان د ...

اهان چه خوب ممنون عزیزم وقت گذاشتی