78mamanmahsa مدیر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 عنوان خانم های همه چی دان میشه بیابد(متاهل وبچه دار) | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست سلام بچه هانینی من برج۱۲دنیامیاد میخوام بدونم چه لباسهایی بخره یعنی واسه برج۱۲ که تابرج۳هواسرده چی بخرم وشماره چند وچند دستسوال بعدی اینکه میشه بگیدتایک سالگی چه لباسهایی وچنددست وچه سایزهایی لطفاکمکم کنین خیلی نگرانم کسی هم نیست کمک کنه خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه 1400/07/19 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گيسوكمند عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 21347 اهان چه خوب ممنون عزیزم وقت گذاشتی بارداري دعا كن واسم جمعه ازمون دارم قبول بشم اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 بارداري دعا كن واسم جمعه ازمون دارم قبول بشم چشم عزیزم انشالله موفق بشی خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه