2777
2789

امروز زیر بار کتک مامانم شدم‌به شدتتتت الانم رفته برای خانواده نامزدم استوری طعنه گذاشته البته نامزدم مالی نیستا مثلا مادرش گفت باید دخترم بیاد ماه عسل باهاتون.نامزدمم که حالش درست نیست یه روز خوبه یه روز بد!. نامزدم دوبار نامزدیش بهم خورده. امروز رفته بودیم طلا فروشی خواهرشم اومده بود از اول گفت تودست برادرم‌نیست چیزی بخره که اخر مجبورم‌کرد یه تک پوش بردارم فقط کل طلاهایی که برام‌خریدن یه تک پوشه و یه حلقه وازهمون موقعه مامانش زنگ میزد میگفت پول طلاها چقدر شد وهمش خواهرش دخالت میکرد مامانم یه جا نشسته بود هیچی نمیگفت اصلا یه نظر هم‌نمیداد که خوبه یا یده ولی بعد که اومدیم خونه دلمو خون کرد زیر بار کتک منو بست والان نزدیک ده تا استوری طعنه برای این خانواده گذاشته فکر کنم دیگه کم کم فاتحه نامزدیمون باید بخونیم 

ببخشیدا عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی خودت فکرنمیکنی نامزدت الان نمیتونه تصمیم بگیره وخواهرمادرش دخالت میکنن بعدازدواج ش ایط بدترنیشه! بنظرم اگه عقدنکردید منصرف شو 

خدایاشکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجوری که خانواده نامزدت پیش گرفتن باور کن در اینده به مشکلات جدی تر میخوری باهاشون

ما که سال به سال خانواده شوهرمو نمیبینیم گهگاهی مشکل پیش میاد وای بحال اینا که ماه عسل هم بخوای بری یکیشون میخواد باهات بیاد

Having fun while stuck in life
اخه همه میدونن ابروم میره که

چرااینطورفک میکنی اخه خودت میگی شازده قبل تو دوبار نامزدیش بهم خورده خب حتما مورد داره دیگه اگرم کسی قراره ابروش بره اونه نه تو 

تاعقدنکردی خودتوازشرشون نجات بده عزیزم 

خدایاشکرت
یه بارم‌میخواستم جدا بشم نزاشتن

کی نزاشت؟خانواده خودت؟؟بشین باهاشون حرف بزن بگو اصلا یه عمرزندگیه من فک نمیک باهاش بتونم حتی یه ماه زندگی کنم و.. 

ببین چون من ازدواج اولم شکست خوردم دارم خواهرانه بهت میگم اگه الان که اول راهی پشیمون شدی تمومش نکنی بعدا شرایط برات سختترمیشه گلم منم فقط بخاطراینکه خانوادم گفتن طلاااق!!! ماازاین چیزانداریما فلان نزاشتن خودموبدبختترکردم 

خدایاشکرت

آبروت وقتی درخطره که دیگه دختر خونه پدرت نباشی ، اگه عقد نیستی زیربارش نرو ، مردی که پول نداره یه حلقه درست درمون دست زنش کنه میتونه خونه زندگی رو بچرخونه؟! مردی که گوش به حرف اینو اونه میتونه واسه تو پشتیبان باشه؟!

آبروی بابات وقتی میره که با دوتا بچه قد و نیم قد تو خونه اون آقا زجر بکشی ..

منتظر ..🤍🍃