2777
2789
عنوان

کسی تا حالا با دعا نویس و کسایی که سرکتاب باز می کنن حرف زده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست
خب همزاد علائم داره داخل گوگل بزن علائم همزاد میاره، نیاز نیست بره دعانویس.

خب اره ولی اگ با من باشه چرت و پرت فک میکنم

توی تاپیک ی نفر دیدم یکم شبیه اونا بودم میخوام مطمعن شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارع🙄:/

زنداداشم بخاطر پول رفت خونه باباش بچه هم از داداشم گرف مهریشم داره میگیره هربارم پیشقدم شدیم جیغ و داد میکرد ولی بازم داداشم دوسش داشت هی میرف التماس میکرد با اینکه اصصصلا اینطوری نبود قبلا بعد رفتیم پیش یکی اشنای بابام بود گف مادرزنش نمد طلسم کرده چی کرده که داداشم هرژوری زنداداشمو دوس داره اونم زد باطل کرد الان سگ محلشم نمیکنه والا چی بگم:/

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
ارع🙄:/ زنداداشم بخاطر پول رفت خونه باباش بچه هم از داداشم گرف مهریشم داره میگیره هربارم پیشقدم شدی ...

اشنا پدرت چند گرفت ؟

من فقط میخوام چندتا سوال بپرسم ازشون ن طلسم

اشنا پدرت چند گرفت ؟ من فقط میخوام چندتا سوال بپرسم ازشون ن طلسم

یه چن نفر اومده بودن تهدیدش کرده بودن 

بعد پدرم اونجا جزو منطقه کاریش بود خیلی به مرده کمک کرد اونم هربار ک میریم هیچی نمیگیره..😐😂

ولی کلا خونش و محل زندگیش یه جوریه من تاحالا نرفتم داخل:/

ولی طلسم نمیکنه کسیو میگع اون دنیا باید جواب پس بدم 

فقط طلسم میشکونه یا اینده و گذشته رو میگه با سوالاتو جواب میده فقطم ازت دوتا چیز میخواد اسم خودت و اسم مامانت بقیرو خودش شروع میکنه به گفتن بیوگرافی کاملت تا موقعی ک بگی بسه ینی اعتماد ک کردی تازه میگه چی میخوای😬

شماره تلفنم نداره تو روستان...انتنم نداره اصن😂😂😂

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
آره به احتمال ۹۰ درصد 😕

میگن اینجور آدما خدا به حال خودشون رها کرده ولی خیلی بد عذاب میشن چه این دنیا چه اون دنیا از بدترین گناهاس کسیو سحر کنی یعنی بعضی از آدما دست شیطونم از پشت بستن

میگن اینجور آدما خدا به حال خودشون رها کرده ولی خیلی بد عذاب میشن چه این دنیا چه اون دنیا از بدترین ...

دقیقا باورت میشه از مادر بزرگم و عمه هام میترسیم موقعی که مسافرت میریم کلیدو از همسایه بگیره بره خونمون 🤦🏻‍♀️

دقیقا باورت میشه از مادر بزرگم و عمه هام میترسیم موقعی که مسافرت میریم کلیدو از همسایه بگیره بره خون ...

وای مثل ما حتی جرأت نداریم باهاشون رفت و آمد کنیم جوری میونه بقیرو بهم میزنه که نگو

می تونی لطفا  ازشون سوال بپرسی برام؟ چون ب هرکسی اعتماد ندارم

سلام دعا برای چی میخواهی  من براتون رایگان میگیرم و دقیق ودرست و خیلی خوشحالم که بتونم یادت بدم

با یاد خدا دلها ارام میگیرد